Sizce kuşlarım yumurtlamaya hazır mı?

mehmet1131

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
taş
Kuşlarını çift yapalım 1,5 ay falan oluyor erkek dişinin ağzına kusuyla birbirlerini temizliyor.

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
bence hazır değiller, dişinin ceresi kahverengiye dönüşmeye başlamalı, erkeğin ceresi de koyu mavi. haftada 3 gün nijerli mama ver kızışsınlar

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
yaşları konusunda bilgi sahibi değilim ama kuşların alnındaki çizgiler görünmediğine göre gözlerinin beyazı görünmüyor gibi 5 aylıktan büyük 10 aylıktan küçük gibi ama bu tamamen amatör bir yorum inşallah bilgili bi arkadaş ilgilenir. kuşlar anlaşıp birbirlerini kaşıyosa yuvalığı tak alışsınlar bence. kızışmalarında onunda faydası olur belki

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Dişi daha hazır değil diye düşünüyorum...

mehmet1131

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
taş
dişimin yaşı uygunsa kızıştırmak içn nijer tohumu vereceğim.ve yuvalığıda takmam gerekirmi sizce ne yapayım?

abıl

Uzman Üyemiz
Adı
abil
Soyadı
şumnulu
yaşı uygun gözüküyor yuvalık takmanda bir sıkıntı olmayacaktır

kemal Yas

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Yas
Arkadaşlar birde bunlara baksanız. Dün mama verdim bugün havuç..  yumurtlama ya hazır mı aceba

mehmet1131

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
taş
Acaba ben de yumurta maması ve havuç versem Benin kuşlarında kızıştırdı mı? Yada Nijer tohumu confusedtw confusedtw confusedtw

kemal Yas

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Yas
Arkadaşlar dişi kuşun kuyruğu düşük ama yumurtlamaya niyeti yok heralde.  Çok nadir yuvanin kapisindan bakıyo. Bir baksanız fotoğrafına

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Dişi kus yaglanmaya başlamış çok mama vermek dahada yağlandıracaktır.Ayrıca nijer tohumu cok yağlı bir tohumdur.Mümkunse bol bol uçur

kemal Yas

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Yas
Arkadaşlar bir çift daha muhabbet kuşu aldım.  Bir çift yuvaya girdiğiyle çıktığı bir oluyor ama bir türlü yumurtlamadı. Aceba yumurtaya hazır mı bakabilir misiniz? Daha önceki yorumlarda yumurtaya hazır denilmişti ama hala bişey yok. Aceba bakımda mı hata yapıyorum.

Ekli dosyalar