Sizce Nasıl Olmuş ?

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Gece Yarısı Yapacak Bir Şey Olmayınca Kendime FaceBook Kapak Resmi, Kartvizit Ve FaceBook Profil Resmi Yapayım Dedim Sizce Nasıl Olmuş ? Eksik Birşey Var Yada Olması Lazım Gelen Bir Husus Varsa Ve Bilgilendirirseniz Sevinirim...

Ayrıca, İhtiyacı Olan Arkadaşlarada Zamanım Oldukça Ve Beğenileri Doğrultusunda Yardımcı Olabilirim...  :)  ;)

FaceBook Kapak Resmim

Kartvizitim

FaceBook Profil Resmim

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Arka fona doğa resimlerinden fon bulursanız daha iyi olur bence, orman resimlerinden yararlanabilirsiniz, açıkçası benim hosuma gitmedi arka fon..

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Hasan US' Alıntı:
Arka fona doğa resimlerinden fon bulursanız daha iyi olur bence, orman resimlerinden yararlanabilirsiniz, açıkçası benim hosuma gitmedi arka fon..
Hasan Hocam işin açıkçası ben İstanbul Ve Türkiye'yi simgeler bir arkaplan oluşturmak istedim. Yeni bir takım daha yaptım onlarıda ekledim fikirlerini esirgemediğiniz için teşekkürler...

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Cengiz BASUT' Alıntı:
Begraund çok canlı daha soluk olmalı kuş fotosundan baskın olmamalı .Kuşu simetri kullanmamayı da denemelisiniz

Cengiz Hocam Fotağrafçılık Mantığı İle Değerlendirirsen Arkaplanı Dediğiniz Gibi Arkada Flulaştırmam Gerekir ki Haklısınız.

Ancak Ben Bu Tip Çalışmalarımda Her Ne Kadar Ters Orantılı Gibi Gözüksede, Hayat Felsefemde Doğultusunda Şayet Yaptığım İşi O Parlaklığın Önüne Geçirebiliyorsam Başarılı Olarak Sayarım Kendimi. Zira Yaptığınız İş gerekirse O zıtlığın Yada Parlaklığın İçinde Dahi Kendini Gösterebilmeli. Aynen Sizin Yaptığınız Gibi Bu Kadar Klasikleşmişliğin İçinde Klasikleşmişleri Tekrarlamak Yerine Yeni Yeni Çıkardığınız Ürün ve Sistemler Gibi... :)

Burdan Sakın Yanlış Anlamayın Eleştirinize Müteşekkirim Ancak İfade Etmek İstediğim Husus Farklı Bir Nokta ki, Yazdığımı Dikkatli İrdelerseniz Ne Demek İstediğimi Anlayacağınızı Düşünüyorum.

Kaldıki Başarıyı Hedefleyip Başarabilenler Çoğunlukla Alışılagelmişliklerin Dışına Çıkbilenlerdir Değilmi ? ;)

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
ellerine sağlık fakat fotoları photoshoplayarak değilde kendi çizimini yapsan daha süper olur

Çizimden kastınız tam olarak nedir anlayamadım Mehmet Hocam. Keşke kendi kullanmak istediğim manzara resim karelerini yakalayabilecek teknik imkan problemi olmasada  kendim çekebilsem.  :-\

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hangi photoshop programını kullanıyorsunuz? Ben de bazı çalışmalar yapacağım.