SİZCE NASILLAR ?

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
Yaklaşık bir hafta kadar önce Mehmet UYAR hocamdan bir çift aldım. Gerçekten ben içime sinerek aldığım kuşlar Mehmet hocam da sağ olsun ilgilendi benimle :) Sizlerin de görüşlerini almak isterim kuşlarım hakkımda  :) Şuan için dolabın üstündeler ve gayet mutlular ancak dişi kuşta ufak bir yağlanma probleminden şüphelendiğim için limon sıkıyorum suyuna ve egzersiz yaptırıyorum. Şimdiden yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler  :)

Sarı olan erkek(Fernando) Mavi dişi(Isabella)

NOT:İlk resimdeki tüneklerini değiştirdim  ;)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
DİŞİDE YAĞLANMA VAR DOĞRUSUNUZ  GAGASIDA YA UZUN YADA BEN PC BASINDAYIM ORTAM KARANLIK ÖYLE ALGILIYORIM :d  AMA O YEMLİK ORADA OLMAMALI İÇİNE PİSLEYİP BERBAT EDERLER HİJYENİK DEĞİL DİKKAT ET  HAYIRLI OLSUN  PEK FAZLADA RAHATSIZ ETME  1 AY İLE  3 AY ARASI SABIR GEREK ORTALAMA YAVRU ALIMI İÇİN... ŞANSINIZ VAR İSEDE 1 AY İÇİNDE ATLATIRLAR STRESLERİNİ

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
Yemlik sorununu da çözdüm gagası pek uzun gelmedi keyifleri yerinde çabuk ısındılar ortama artık beni görünce de çırpınma işini bıraktılar  :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BU GÜZEL HABER  AMA BEN HER ZAMAN YAVRUYKEN ALINAN ÇİFTLERDEN YANAYIM  6 AY BEKLERSİN AMA ONNN NUMARA TEMİZ SIKINTISIZ OLUR ŞANSINIZ VAR STRES YAPMIYORLAR

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Kuşlar güzel Hayırlı olsun . Yuvalık çok küçük .

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Güzel renkleri var torunlarını görün hayırlısı ile.
Sarı daha heybetli duruyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
DİŞİDE YAĞLANMA VAR DOĞRUSUNUZ  GAGASIDA YA UZUN YADA BEN PC BASINDAYIM ORTAM KARANLIK ÖYLE ALGILIYORIM :d  AMA O YEMLİK ORADA OLMAMALI İÇİNE PİSLEYİP BERBAT EDERLER HİJYENİK DEĞİL DİKKAT ET  HAYIRLI OLSUN  PEK FAZLADA RAHATSIZ ETME  1 AY İLE  3 AY ARASI SABIR GEREK ORTALAMA YAVRU ALIMI İÇİN... ŞANSINIZ VAR İSEDE 1 AY İÇİNDE ATLATIRLAR STRESLERİNİ
Yağlanma geçince de kuşları salmayın. Yavru almak için kuşları salmamak gerekir.

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
Peki yağlanma ne kadar sürede geçiyor ve geçtiğini nasıl anlayabilirim  :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ebrar BÜYÜKKAPUCU' Alıntı:
Peki yağlanma ne kadar sürede geçiyor ve geçtiğini nasıl anlayabilirim  :)
Hayvanlar dinamik bir görüntüye sahip olur. Geçme süresini bilemeyiz