sizce ne yapmaliyiz

TayfunAytas

Yeni Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
Aytas
Kuzenin duvarda asili olup tek besledigi  kus bugun kafesiyle birlikde yere duserek bu hale gelmişdir. Acik veteriner bulamadigimdan 3 adet pehshopha  giderek kusu gosterdik hiş bişe yapmamasiz gerekdigi  kendiliginden iyleşicegini soylediler. Ben genede yarin1 veterinere  goturcem  sizce yapmamiz gereken bişe  var mi?

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Geçmiş olsun.Eger kanadında bir kırık yoksa her eczanade genelde bulunan TERRAMYCİN  deri merhemini al ve pamuklu kulak çubuguyla incitmeden yaralı bölgeye sür.Bahsettigim ilaç VETERİNER DERİ ANTİBAKTERİYELİ'dir( 5 tl).İnsanlarda kullanılmaz.

nuse14

Uzman Üyemiz
Geçmiş olsun.Eger kanadında bir kırık yoksa her eczanade genelde bulunan TERRAMYCİN  deri merhemini al ve incitmeden yaralı bölgeye sür.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Evde baticon varsa günlük pansuman yap mikrop kapmasın, kendiliğinden iyileşir.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Evde baticon varsa günlük pansuman yap mikrop kapmasın, kendiliğinden iyileşir.
  Abdullah bey insandada hayvandada açık yaranın üstüne batikon sürülmez.Yani iyileştirici etkisi yoktur.Sadece mikropları öldürür.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bora DERİCİ' Alıntı:
  Abdullah bey insandada hayvandada açık yaranın üstüne batikon sürülmez.Yani iyileştirici etkisi yoktur.Sadece mikropları öldürür.
Bende mikrop kapmasın diye belirttim zaten. İyileşme kendisi olacak dedim. Neyse önemli değil, yinede teşekkür ederim.