Sizce neyi var

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
:( benim dişi kuş erkekle çiftleşiyordu fln bn çiftleştiklerini görmesem de erkek dişinin üstüne falan çıkıyordu dişi 3-4 gündür yuwalığa girmeye başladı yumurtlayacak dediler ama dişi hep yemliğin başında yemek yer gibi yemleri eşeliyor ve şiş kafasını arkasına alıp tüylerinin arasına sokuyor yumurta gelecği için mi yoksa hasta mı erkek çok sağlıklı  icon_think

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yükleyemedim siz anlattıklarıma göre bir baksanız

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşunuz çiftleşiyorsa ve yuvalıkta zaman geçiriyorsa yumurta hazırlığındadır

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
bilgiler eşliğinde kuşta kabarma varmı tüylerinde
isali varmı soluk alıp vermesi nasıl. yem yemesi nasıl bir sey söylemek zor resim atarsanız çok daha kolay olacaktır bir sey söylememiz. geçmiş olsun.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kuş zaten çoğu zaman yemek yiyor çiftleşiyorlar ve yuwalıpğa da giriyor ama hep kabarık ve yorgun gibi nefes alıp wermesi dde iyi

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
KUŞU ELİNİZE ALIN VE GÖĞÜS KISMINA ELİNİZİ SÜRTÜN KEMİK KISMI ÇOKMU BELİRGİN BİR ZAYIFLIK EMARESİ KURUMA GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSUMU PEKİ.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kemik kısmı ele çok az geliyor kuşun kursağı dolu gibi gözüküyor ama yumuşak ellediğimde

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kemik bayağı ele geliyor we kursğı yumuşak yemi değiştirmiştim bu yüzden olabilir mi

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
kuruma hastalığı olabilir görmediğimiz için bir sey diyemiyorum. suyuna bir kaç damla elma sirkesi damlat bakteriyel bir rahatsızlık varsa vucudundan atmasına yardımcı olur.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
tamam yeminideğiştirdiğim için yem yemiyor olbilir mi ama4-5gündür yem aynı ve çabuk bitmiyor

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Resim olmadığı için söyldikleriniz üzerinden varsayımla hareket edersek kuş hasta ama hastalığı ne onu bilemeyiz bunu sizin anlamanız gerek yada bi veterinere başvurun sizin yapacağınız erkeği yanından ayırmak hastalık bulaşıcı ise erkeğede geçmesini engellemek lazım uyku durumuna geçtiyse kuş kanat altı tabir edilen durum iyileşmesi zor bi şekilde hastalığı anlayıp hemen tedaviye geçmekte fayda var Geçmiş olsun