Sizdede böylemi

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Arkadaşlar yavrularım büyüdü artık yuvalıktan çıkıyorlar ara sıra ama erkek olan arada bir tüylerini yoluyor çok şiddetli değil ama neden anlamadım yavrular çıkıyor tüylerini yola yola yuvalığa kovalıyor yine yavruyu ilk yavrum 33 2. yavrum 31 günlük hala yeme düşemediler erkek yüzünden.

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Şiddetli dövme yok anne zaten hiç dövmüyor erkek olan neden bilmiyorum yavru tüneğe çıktımı dikkatini çekerse yavruyu tüylerini yola yola yuvalığa kavalıyor erkeği ayırsammı?

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
yavrularınızı alın bence hemen şiddet çoğalmadan kötü sonuçlar olmadan yem kırabilirler parmağınızı uzatın çok az ısırabiliyorlarsa yavruları ayırın 2-3 günlüğüne kabuksuz yem ve mama karışımıyla yada dal darıyla  besleyin yem kırmayı hemen öğreneceklerdir..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkekde çiftleşme isteği oluştuğu için saldırgan davranışlar gösteriyordur. Bu davranışlar giderek artacaktır. erkeği yavrular yeme düşene kadar ayırmanız iyi olur

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Erkekde çiftleşme isteği oluştuğu için saldırgan davranışlar gösteriyordur. Bu davranışlar giderek artacaktır. erkeği yavrular yeme düşene kadar ayırmanız iyi olur

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
erkek yavruları öldürebilir dikkat et.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
büyük ihtimal erkek yavruları kıskanıyor ya sürekli içeriye at birkaç gün daha yada yavruları ayır artık

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Arkadaşlar nedense bugün hiç dövmedi bende anlamadım ama artık yavrular yuvadan çıkıyor dolaşıyor hiç bişey yapmıyor erkek yavruları beslemiyorda yavrular acıkınca yuvalığa gidip annesinden dileniyor :D

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
demekki senin siteye konu açtığını öğrenmiş :)

ama burak kardeşim şöyle bi durum var , dişi kuş yumurtlayacağı zaman eğer yavrular tekrar yuvaya girmeye devam ederse onu yabancı olarak algılayıp ölüme varacak şekilde dövebilir sen bi bak eğer yem yiyecek kıvamdalar ise ayır biraz gözlemle olurmu.

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Abi zaten gözlemliyorum en küçük yavrumda bugün atlamış yere ama daha yem kıramıyolar yere biraz yem döktüm onlarla uğraşıyorlar ama kabuklarını kıramıyolar kırmaya başlayınca ayırcam.