Sizden aldığım bilgiler doğrultusunda ilk yumurta bugun geldi

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
Merhabalar arkadaşlarım,abilerim...Bugün 1 buçuk yıldır beslediğim kuşumdan ilk yumurtayı aldım.Bu günden itibaren yapmam gerekenler nelerdir ? Birde ben yumurtalı mama yapıyorum fakat kuşlarım içinden sadece brokoli ve havucu seçip yiyorlar ne yapmamı önerirsiniz?

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
hayırlı olsun bundan sonra kuşları fazla rahatsız etme .ilk yumurtanın tarihini at üstüne 1 yaz sonra 2 günde bir kontrol et yeni yumurta varsa sırayla rakamlandır .kontrol etmek kolaylaşır .ilk yumurtadan 18,19 gün sonra yumurta dolu ise ilk yavru cıkar sonra sırayla öbürkünlercıkar .mamaya başka ne katıyorsun yumurtayı devamlı ver alışırlar .

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
Mamaya çok az keçiboynuzu,birazbrokoli,yumurta,az bugday ve mısır unu ,havuç , çok az kekik , irmik koyuyorum içinden havuç ve brokoli harici hiçbirşey yemiyorlar

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Murat KABAYEL' Alıntı:
hayırlı olsun bundan sonra kuşları fazla rahatsız etme .ilk yumurtanın tarihini at üstüne 1 yaz sonra 2 günde bir kontrol et yeni yumurta varsa sırayla rakamlandır .kontrol etmek kolaylaşır .ilk yumurtadan 18,19 gün sonra yumurta dolu ise ilk yavru cıkar sonra sırayla öbürkünlercıkar .mamaya başka ne katıyorsun yumurtayı devamlı ver alışırlar .
+1