SİZDEN FİKİR ALMAK İSTEDİM BAKARSANIZ SEVİNİRİM.

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
BEN UZUN YILLARDIR MUHABBET KUŞU BESLİYORUM. IRKLARINA GÖRE SEVMEDİM HİÇ FAKAT ŞU SIRALAR YAVRU ALMAK İSTİYORUM . SİZİ SIKMADAN BİR OLAY ANLATAYIM . DİŞİ VE ERKEĞİM EŞ OLMUŞLARDI FAKAT BEN DİŞİYİ GÖTÜRÜP BAŞKA DİŞİ ALDIM . SONRA HİÇ BÖYLE BİŞEY YAPMADIĞIMDAN ÜZÜLDÜM VE BIRAKTIĞIM DİŞİYİ GERİ ALDIM :) YANINA BİRTANE DE ERKEK ALDIM BÖYLECE 4 TANE KUŞUM OLDU :) ŞİMDİ HEPSİ AYNI KAFESTE . SİZDEN RİCAM ŞU OLACAK AYNI KAFESTE KALSALAR YAVRU ALABİLİR MİYİM YOKSA 2 AYRI KAFES Mİ OLMALI.KUŞLARIM DA BUNLAR

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba kafesin yeterince geniş olursa iki tane yuvalık asarsın pek bi sorun yaşamazsın bence

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Aziz bey  öncelikle hayırlı olsun  madem 4 kuşunuz oldu onların rahatı için ve yavru almak için kafesi çiftlemelisin ya elindeki kafesi satıp takas yapıp geniş bi çifthane al yada  ayrı ikinci bi kafes al tercih senin ama 4 kuşuda aynı kafeste tutma  yavruluklarınıda rahat edecekleri ebatta al  hayırlısı olsun senin adına

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
teşekkür ederim abi bir bakayım kafesim büyük ama rahat etmezlerse büyütücem kafesi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
büyük dediğiniz 2 çift için en az uzunluk 60cm, yükselik 50cm, genişlik 40cm gibi ölçüleri lazım

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Öncelikle fotoğraftaki kafes 4 kuş için oldukça küçük. Ayrıca aynı kafeste birden fazla çiftten yavru almanız nerdeyse imkansız. Dişiler kıskanç oldugundan birbirlerine zarar verebilir, yumurtlasalar bile birbirlerinin yumurtalarını patlatabilirler. Ancak salma kafeslerde üretim yapanlar da var ve oldukça zor, tavsiye edilmeyen bir iş. Sizin için en iyisi kuşları ayırıp başka bir kafes almak olacaktır. Hayırlı üretimler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
çnkü abi 2 çift kuş strese girerse birbirlerini bile yaralarlar ama bn sizin yerinizde olsam 2 adet 40*40*40*lık kafes alırım her çifti 1 kafese atarım daha rahat olur sizin için

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ama abi kuşları eşe atarken aldığın 2 kafese ilk önce erkekleri atın tek dursunlar 1 hafta kafeste yanlarına dişileri atın yoksa dişiler dominant davranır ve kabullenmezler

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
kafesi çoğaltacağım . kuşlarımın 2si eş zaten diğer 2 si için de dediğiniz gibi erkeği önce atarım kafese

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
40*40*40  3  kapılı ki akıllı yemlik için giyotin kapılı olmasını tavsiye ederim....biri yuvalık  diğeri  kafes içi değişikliği için diğeride  akıllı  yemlik için....iki katlı yada  yanyana olabilir...bu tarz  bir kefeste rahatlıkla  zaman  içinde  vitamin mineral kalsiyumu eksik  etmeden sabırla  yavru alabilirsiniz...saygılar...benim diğer  ve  birinci sıradaki tavsiyem ise  ev  için  pvc  kafes  eserkafe.com bakabilirsinız....ön tarafa  plexi yaptırarak toz  tüy yem gibi kirlilikleri  yüzde  doksan  minimize etmiş olurnusuz.......

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
teşekkürler. bir de mobilyacıyla görüşüp bakacağım hangisi daha uygun olursa ve daha rahat

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi kuşların sayısı da yükselecekse tabii 4 çifte falan çıkacaksa bu kafes uygun

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
KAFESCIOSMAN DA UYGUN VE GÜZEL ÇİFTLİ KAFESLER GÖRDÜM DÜŞÜNEBİLİRİM :)
AMA O İLANDAKİ BENİM İÇİN BİRAZ TUZLU USTA ÖĞRENCİYİM BEN YA :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ABDULLAH ADEMOGLUNUN  BİR  TASARISI VARDI ÇOKTA GÜZEL DURUYORDU....İSTERSENİZ  BİR  İRTİBATA GECİNİZ...SİTE ÜYELERİMİZDENDİR..SAYGILAR

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BULAMADIM  AMA  KENDİSİNE  ÖZEL MESAJ LA  ULASABİLİRSİN..........