A azizoduk Takipçi Üyemiz Katılım 11 Kas 2012 Mesajlar 118 Konum diyarbakır Adı AZİZ Soyadı ÖDÜK 11 Kas 2012 #21 resimdekinin bir benzerini bir arkadaşıma sipariş ettim yapacak ama mobilyadan
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 11 Kas 2012 #22 BAKINIZ HALDE MADEM MOBILYA SELAHATTIN ABİM GİBİ YAP....YEMLİKLERİ İÇERİ KOY...ABDULLAH BEY YEMLİK SULUK MAMALIK KUMLUK HEPSİ YUMURTALIGIN ALTINDA İÇ KISIMDAYDI....AKILI YEMLİK VARDI....
BAKINIZ HALDE MADEM MOBILYA SELAHATTIN ABİM GİBİ YAP....YEMLİKLERİ İÇERİ KOY...ABDULLAH BEY YEMLİK SULUK MAMALIK KUMLUK HEPSİ YUMURTALIGIN ALTINDA İÇ KISIMDAYDI....AKILI YEMLİK VARDI....
H hakandemir1989 Uzman Üyemiz Katılım 8 Eki 2012 Mesajlar 292 Konum MUŞ Adı HAKAN Soyadı DEMİR 11 Kas 2012 #23 İlgilenirseniz eğer perşembe gününe kadar geçerli ilanım satılırsa kafesi büyültücem...Masrafsız hiçbir eksiği yok kafsin... http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,15591.msg217890/topicseen.html#top
İlgilenirseniz eğer perşembe gününe kadar geçerli ilanım satılırsa kafesi büyültücem...Masrafsız hiçbir eksiği yok kafsin... http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,15591.msg217890/topicseen.html#top
A azizoduk Takipçi Üyemiz Katılım 11 Kas 2012 Mesajlar 118 Konum diyarbakır Adı AZİZ Soyadı ÖDÜK 14 Kas 2012 #24 Karahan UZUN.' Alıntı: BAKINIZ HALDE MADEM MOBILYA SELAHATTIN ABİM GİBİ YAP....YEMLİKLERİ İÇERİ KOY...ABDULLAH BEY YEMLİK SULUK MAMALIK KUMLUK HEPSİ YUMURTALIGIN ALTINDA İÇ KISIMDAYDI....AKILI YEMLİK VARDI.... Genişletmek için tıkla ... burda cemal abinin yerini öğrendim 2 kapılı 3 yemlikli öntel siparişi vereceğim. ama sizin dediğiniz gibi yemlikleri içeri koyarsam bu sefer yanındaki yuvalığın yumurtalığı olmayacak . daha mı büyük yaptırmalıyım?
Karahan UZUN.' Alıntı: BAKINIZ HALDE MADEM MOBILYA SELAHATTIN ABİM GİBİ YAP....YEMLİKLERİ İÇERİ KOY...ABDULLAH BEY YEMLİK SULUK MAMALIK KUMLUK HEPSİ YUMURTALIGIN ALTINDA İÇ KISIMDAYDI....AKILI YEMLİK VARDI.... Genişletmek için tıkla ... burda cemal abinin yerini öğrendim 2 kapılı 3 yemlikli öntel siparişi vereceğim. ama sizin dediğiniz gibi yemlikleri içeri koyarsam bu sefer yanındaki yuvalığın yumurtalığı olmayacak . daha mı büyük yaptırmalıyım?