sizin hiç adanız oldumu

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Thomas Cook, bir araştırma gezisi sırasında Atlas okyanusu’nun ıssız bir yerinde milyonlarca kuşun havada çığlıklarla daireler çizerek uçtuğunu görür. Kulakları sağır edecek kadar yüksek sesle çığlıklar atan kuşlardan yorulanlar, okyanusun dev dalgaları arasına kendilerini atarak intihar etmektedirler!

Bu olayı yıllar boyunca birçok balıkçı görür, birçok bilim adamı ara...ştırır. Kuş bilimcileri yaptıkları araştırmalarda göçmen kuşların farklı yönlerden gelerek okyanusta bu noktada birleştiklerini keşfederler, ancak intihar etmelerinin nedenini çözemezler.

Yıllar suren araştırmalar sonucunda bu trajik olayın yaşandığı yerde bir ada olduğunu; kuşların göç yolu üzerinde bulunan bu adanın bir deprem sonucunda okyanusa gömüldüğünü bulurlar. İnsanların yokluğunu bile fark etmedikleri ada kuşlar için göç yollarının vazgeçilmez bir durağıdır. Kuşlar binlerce yıllık alışkanlıkla adanın yerini bilmektedirler ve uzun ve yıpratıcı bir yolculuktan sonra aradıkları adayı bulamayınca, yorgunluktan bitkin bedenlerini çığlık çığlığa okyanusun sularına gömmektedirler.

Peki ya siz?..

Sizin hiç bir adanız oldu mu? Yaşamın uzun göç yollarında size bir yudum taze soluk verecek, yolunuza dinç olarak devam etmenizi sağlayacak bir adanız var mı? Bir gün yerinde bulamazsanız, ille de ulaşmak ve sığınmak için başınızın döndüğü, dengenizi yitirinceye kadar çırpınıp kanat çırptığınız bir ada yaratabildiniz mi kendinize? sınırsızca her şeyi paylaşabileceğiniz bir dost, yola birlikte çıkacak kadar güven duyduğunuz bir arkadaş, size daima huzur ve mutluluk verecek bir eş, ulaşmak için yıllardır uğraş verdiğiniz bir amaç edinebildiniz mi?

Şöyle daha bir iyi bakın çevrenize… Size gelen, sizin gittiğiniz, sizi bulan, sizin bulduğunuz kaç adanız var çevrenizde? Kaç tane durup nefeslendiğiniz ada yaratmışsınız kendinize.

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
İnanılmaz güzel bir paylaşım çok etkileyici gerçekten. Teşekkürler Erhan bey.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ BENDE ADA ÇOK SABAH GİDİYORUM AKŞAM GELİYORUM ÇOK CANIM İSTERSE BOYLU BOYUNCA UZANIP KIRALLAR GİBİ FUL BELEŞ AY IŞIĞINDA KALIYORUM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUNKİ 22 SENEDİRDE YARIMADADA DOLU DOLU AKLIMIN ESTİĞİNCE BAŞKALARININ EN FAZLA 15 GÜN NEFES ALDIĞI YERLERDE CİRİT ATIYORUM HAMD I SENALAR OLSUNKİ KOÇLAR GİBİYİM YOK YOK NE ARARSAN HEPSİ VAR ADAMA SORMUŞLAR NEDEN ÇALIŞIYORSUN DİDİNİP ÇIRPINIYORSUN ADAM İYİ KALİTELİ YAŞAM İÇİN DEMİŞ AMA BİZLER BU COĞRAFYADA ZATEN ONLARIN YAŞAM HAYELLERİNİ NORMALDE YAŞIYOR BİRAZ İSTERSEKTE EŞ DOST SAYESİNDE  7 YILDIZLI DESEMDE İNANMA BİZ HAYATIMIZI YILDIZLARLA SINIRLAMIYORUZ SELAMLAR ARZULAR ŞELALE

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
süper bi paylaşım olmus çok teşekürler

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Bu hikayeyi eğitimlerde ders olarak anlattıklarında çok etkilenmiştim.