beklerim tabiki teşekkürler bekir beyBekir ÇOLAK' Alıntı:maşallah mahir hocam tertemiz mis gibi içim gitmedi desem yalan olur allah hayırlı bol üretimler nasip etsin inşallah.ankaraya yolum düşerse birgün uğrarım üretimhanene![]()
teşekkür ederim sıddık bey sizi de beklerim mutlakaSıddık YAMAÇ' Alıntı:MaşaAllah hayırlı üretimler dilerim.
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:Hakikaten süper bir ortam oluşturmuşsunuz, maşallah. Bol üretimler olsun inşallah.
Mertol ELMASDİKEN' Alıntı:MaşaAllah hayırlı üretimler dilerim
Mustafa İLHAN' Alıntı:Maşallah, hayırlı üretimler alkisd
Hamza KARAKUŞ' Alıntı:maşallah, hayırlı üretimler . kuşlarada bittim
SİZİNLE TELEFONDA KONUŞTUK MUSTAFA BEY HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ÜRETİM HANENENİZMustafa ELARSLAN' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun öncelikle bende üretimhane kurma aşamasındayım hobiden bir kademe üste çıkıcaz inşallah dün dernek evraklarımı gönderdim selahattin abimize ve kafes araştırması yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli 50 cm ve üzeri olabilir sizin kafeslerinizde gayet kaliteli ve güzel nerden ne kadara yaptırdığınızı sorsam ayıp etmiş olmam umarım.. saygılarımla bol yavrulu üretim sezonları dilerim...
MUSTAFA ABİ SEN OLMASAN BEN BU KADAR GÜZEL YAPAMAZDIM TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDERİMMustafa POYRAZ' Alıntı:Öncelikle MAŞALLAH Diyelim hayırlı olsun mahir kardeşim..
Elimizden bişey geldiyse yardımcı olabildiysem sana ne mutlu bana..
ALLAH Utandırmasın saglıklı bol yavrular alırsın İNŞALLAH..
Hayırlı üretimler...
TEŞEKKÜR EDERİMŞemsettin SEVİNÇ' Alıntı:maşaallah pırıl pırıl bi üretimhane olmuş hayırlı üretimler
TEŞEKKÜR EDERİMErsin AKSAR' Alıntı:maşallah hayırlı üretimler kardeş. güzel olmuş yerin
TEŞEKKÜR EDERİMHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:Maşaallah hayırlı üretimler diliyorum.
İNŞALLAH ZAMANLA OLACAK ŞEYLER TEŞEKKÜR EDERİMBehsat TİĞİZ' Alıntı:Msallah kardesim emegine sağlık tertemiz yapmıssın. bu kumese cok kalifiyeli kuslarda gormekte nasip olacaktir.. ins..
İNŞALLAH BEKLERİM MUTLAKA GELİN TABİİ.TEŞEKKÜR EDERİMKarahan UZUN.' Alıntı:RABBİM UTANDIRMASIN.. NAZİK DAVETİNİZ İÇİNSE ÖOK SAĞOLUNUZ ARTIK HIZLI TREN GİT GEL 6 SAAT İNŞALLAH ORADA OLURUZ BİR GÜN.
TEŞEKKÜR EDERİMFırat AKAD' Alıntı:maşallah mis gibi hayırlı üretimler
İNŞALLAH SONER ABİ OZAMAN TADINDAN YENMEZ... rotflSoner DURMUŞ' Alıntı:Ne kadar emek harcadığınızı biliyorum. Bu yüzden emeklerinizin karşılığını alırsınız.
TEŞEKKÜR EDERİMYasin MÜLAYİM' Alıntı:MASALLAH HAYIRLI ÜRETİMLER.
BU KADARINI ZOR YAPTIRDIM GÖKHAN ABİ BİDE BANA EN UYGUNU BU DİYE DÜŞÜNDÜM ..TEŞEKKÜRLER bye_happy bye_happyGökhan YILDIZLI' Alıntı:hayırlı olsun mahir keşke imkanın olsada box yaptırsaydın
TEŞEKKÜR EDERİM AMİN İNŞALLAH BAKALIMYasin YILMAZ..' Alıntı:çok güzel olmuş allah utandırmasın umarım emeginin karşılıgını fazlasıyla alırsın
ABİ TEŞEKKÜR EDERİM. AMA BURASI AYNI YER SADECE DEĞİŞİKLİK YAPTIM ... BEKLERİM HERZAMAN KAPIM AÇIKArda VURUCUEL' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun.Mahir'in yerini gezmiştim ve küçük bi hobici olarak çok hoşuma gitmişti ayrıca misafirperverliğine diyecek yok.Yeni yerinde inşallah bol bol yavru alırsın.En kısa sürede gelicem inşallah....
SAĞOL KARDEŞİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DAHA İYİSİ DAHA GÜZELİ SENİN OLUR İNŞALLAHLevent ERMİŞ' Alıntı:Kardeşim her şey 10 numara görünüyor. Allah emeklerini boş çevirmesin.
Hayırlı ve bereketli üretimler olsun inşallah.
TEŞEKKÜR EDERİM..Ahmet AKAT' Alıntı:maşallah herşey gönlünüzce olsun..
TEŞEKKÜR EDERİM...Samet HOCAOĞLU' Alıntı:maşallah herşey çok güzel allah bol bol yavrular nasip etsin hayırlı üretimler