Slm Abilerim, kardeşlerim...

ExCaLiBuR

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
Ertürk
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Tüm üretici arkadaşlara da sağlıklı üretimler. İsmim Emre, İstanbul Bahçelievlerde ikamet ediyorum. Fizik öğretmeniyim. 29 yaşındayım. Sahiplendirme yapan arkadaşların kuşlarını başarılı öğrencilerime hediye ederek onların derslere olan motivasyonlarını artırıyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Aslında güzel bir konuya değinmişsiniz. İslamın beş şartından biri olan zekat konusunu mal hırsı yüzünden dikkate almıyoruz. Aslında mallarımızın bereketlenmesi için bu şart. Aşağıdaki hadis bunu en açık şekilde gösteriyor. ilgili linki Allah (cc) rızası için okuyalım. Şartlarımız tutuyorsa malımızı bereketlendirmek için zekatımızı mal veya para yardımı olarak yapalım. Allah (cc) yapacağınız yardımları şimdiden kabul etsin.

http://www.ebrulim.net/islam/zekat.html

"Mallarinizi zekat ile koruyunuz.Hastaliklarinizi sadaka ile iyilestiriniz, bela dalgalarini dua ve niyaz ile karsilayiniz" (Büyük Islam Ilmihali, Ömer Nasuhi Bilmen, Bilmen Yay.,Sy.435)

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Emre ERTÜRK' Alıntı:
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Tüm üretici arkadaşlara da sağlıklı üretimler. İsmim Emre, İstanbul Bahçelievlerde ikamet ediyorum. Fizik öğretmeniyim. 29 yaşındayım. Sahiplendirme yapan arkadaşların kuşlarını başarılı öğrencilerime hediye ederek onların derslere olan motivasyonlarını artırıyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
ÇOK İYİ BİR KONU ÜRETİMDEN DÜŞEN KUŞLAR BU YOLLA SAHİPLENDİRİLEREK DAHA İYİ BAKILMALARI SAĞLANABİLİR

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
sayın meslektaşım öncelikle hoşgeldiniz.Eğitimi düşünerek attığınız her adımın başarılı olması dileğiyle

ExCaLiBuR

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
Ertürk
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kardeş süpersin hem öğretmen hem mubişçi yakışır keşke yakın olsaydık ama buradan yapabileceğimiz bir şey varsa arzular şelale slm

İlginize çok teşekkür ederim.

ExCaLiBuR

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
Ertürk
Fatih MANSIZ' Alıntı:
sayın meslektaşım öncelikle hoşgeldiniz.Eğitimi düşünerek attığınız her adımın başarılı olması dileğiyle
hoşbulduk meslektaşım, branşınız nedir?

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Hoşgeldiniz,
Ve tebrik ederim muazzam bi fikir türetmişsiniz.

ExCaLiBuR

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
Ertürk
Ömer ADAM' Alıntı:
Hoşgeldiniz,
Ve tebrik ederim muazzam bi fikir türetmişsiniz.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Hem sakat,verimden düşmüş kuşları sahiplendiriyorum.... Hem de öğrencilere hayvan sevgisi aşılayarak; topluma sorumluk sahibini benimsemiş, başarılı öğrenciler kazandırıyorum.