slm arkadaşlar kayseriden yeni başlayan

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
yeni başlıyorum devlet memuruyum nöbet usulu çalıştığım için evde çok vakit geçiriyorum kendime kilerde bi ssalma yapıyorum. muhabbet beslemek istiyorum konuyla çok meraklı ve istekliyim askerden önce balıklarım vardı ama yeni evlendim onun mobilyalı akvaryumu felan derken çok masraflı muhabbet daha heyecanlı geliyor bu site de gerekli olan her şeyin olduğunu sanıyorum inşallah tecrubelerinizle tecrubeleniriz ve kuşlara yaralı oluruz.. şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler.

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
benden sana senin gibi salmayla başlayan biri için tavsiye salmadansa kafes usuluyle kuşlarından daha fazla verim alırsın salmada dişiler arasında cok sorun yaşıyorsun bu arada hayırlı uğurlu olsun ve muhabbet kuslarını cok seviyosan benim gibi bu işe hiç girme benim bir kuşzarar görse kahroluyorum  ( tabi sen beni ciddiye alma seven insan bakıcılık konusunda en iyisini yapar ve kuşlarına zarar getirtmez ) kafes konusunuda dusun derim hayırlı uğurlu olsun ...

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
Hosgeldiniz sitemize bu sitede sana faydali olabilecek bilgiye ulasabilirsin bende kayseride uretim yyorum bencede salmadan ziyade kafes uretiminden yanayim yardimci olabilecegim konu olursa beni arayabilirsin elimden geldigince yardimci olmaya calisirim tlf 0530 3267078

wertyu

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
helvacı
Hoşgeldiniz aramıza muhabbet kuşu üretimi dünyanın en güzel hobisi bende daha önce balıklarla yoğun ilgileniyordum bende evlenince eşim evde mobilyalı olursa öyle falan dedi bende akvaryumları bire düşürdüm oda klinikte üretimiçin kafes daha iyi diyenlere kulak asmayın her zaman salma en iyisi salma en hızlısı salma en pratiği salmadır tekrar hoşgeldinizz

Tarık Koç

Üyemiz
Adı
Tarık
Anlaştıklarını gözünle gördüğün kuşları bul al. Kesinlikle, kuşları farklı farklı yerlerden getirip deneme yanılmaya girme derim. Apartman dairesi mi bilmiyorum sizin eviniz ? ama herhalukarda kuşları kilerde kafesler içerisinde beslemek daha tertipli düzenli olabilir.

Necati38

Üyemiz
Adı
Necati
Soyadı
Özbas
hoşgeldiniz bende Kayserideyim hobi amacli ugrasiyorum bazen ama çoğaltacağım insallah:)