Slm Konya/Kadınhanı'ndan Gürkan GÜNER

GürkanGÜNER

Yeni Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
GÜNER
İsmim Gürkan 23 yaşındayım Konya' nın Kadınhanı ilçesinde oturuyorum 30 çift ingiliz ve çekoslovak kırığı muhabbet kuşu ve 4 çift hint bülbülü ile üretim yapıyorum aranızda olmaktan mutluluk duyarım bu site yapımında emeğe geçen herkese teşekkürler konyadan saygı sevgilerimle...bütün muhabbet sevdalılarına selam

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Gürkan kardeşim aramıza hoşgeldin.Ben askerliğimi 75/4 tertip olarak Kadınhanı İlçe Jandarma Komutanlığında bölük yazıcısı olarak yapmıştım.Kadınhanını çok özlemiştim.Sefa ODABAŞI abiyi tanıyorsan selamlarımı ilet.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
aramıza hoşgeldin.forumu iyi araştırırsan çok değerli bilgiler edine bilirsin.keyifli paylaşımlar.

GürkanGÜNER

Yeni Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
GÜNER
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Gürkan hoş geldin sefa getirdin kardeşim muhabbet kuşu ile ilgili en prof form sitelerden birindesin paylaşımlarını bekleriz
hoşbulduk selahatin abicim ben daha önce prof.olarak güvercin besliyordum bıraktım muhabbette döndüm o yüzden hastalık olsun forum sitesi yönünden olsun az çok bilgim var en kısa zamanda güzel paylaşımlarda bulnmayı düşünüyorum ayrıca böle güzel bir site kurduğun ve engin tecrübelerini bizden eksik etmediğin için teşekkür ederim

GürkanGÜNER

Yeni Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
GÜNER
mustafa karaeli' Alıntı:
Gürkan kardeşim aramıza hoşgeldin.Ben askerliğimi 75/4 tertip olarak Kadınhanı İlçe Jandarma Komutanlığında bölük yazıcısı olarak yapmıştım.Kadınhanını çok özlemiştim.Sefa ODABAŞI abiyi tanıyorsan selamlarımı ilet.
hoşbulduk mustafa abicim.sefa abiyi iyi tanırım selamın başım üstüne.belki bilirsin kadınhanından ılgına doğru giderken sağda ilk petrol mazpet petroldeyim senin zamanında ismi heralde burhanoğluydu.yolun bu taraflara düşerse beklerim misafirim ol

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
GürkanGÜNER' Alıntı:
hoşbulduk mustafa abicim.sefa abiyi iyi tanırım selamın başım üstüne.belki bilirsin kadınhanından ılgına doğru giderken sağda ilk petrol mazpet petroldeyim senin zamanında ismi heralde burhanoğluydu.yolun bu taraflara düşerse beklerim misafirim ol
Teşekkürler Gürkan,yolum düşerse mutlaka uğrarım.