Soğuk Algınlığı

yavuzsavranlar

Yeni Üyemiz
Adı
yavuz
Soyadı
savranlar
Kanatlı hayvanlarda her soğukalgınlığını normal antibiyotiklerle öncelikle tedavi etme görüşüne ben katılmıyorum....nedenine gelince, her antibiyotik dozu insanlarda ne ise kanatlı hayvanlarda aynı şekilde yararı olduğu gibi zararıda olabiliyor...bu sebepledir ki kuşlar her dozda bir adım daha iyileşirken 2 adım da ömründen kısalıyor kanımca arkadaşlar, İLERİ VADEDE KUŞLARIMIZA İYİLİK EDELİM DERKEN ZARARIMIZ DOKUNABİLİR İSTEMEDEN...! BEN HAFİF KIRGIN KUŞLARIMA BİTKİSEL KÜR UYGULUYORUM, PAPATYA , ANA KULLANIM OLMAKLA BERABER, SIRASIYLA; ISIRGAN OTU , ANASON ,KEKİK KARIŞIMLARDAN BİR TÜR DOĞAL ANTİBİYOTİĞİ SEÇİYORUM... 1. GÜN PAPATYA +ISIRGAN OTU ÇAYINI DEMLİYOR, SULUK YADA SULUKLARA 1/4 ORANINDA EKLİYOR VE ARTI ÜZERİNE AYNI ORANDA KLORSUZ SU EKLİYORUM... ÇAYIN FAZLA YOĞUNLUĞUNU KIRMAK ADINA BUNUN GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.. 2. GÜN TEMİZ SU,  3. GÜN PAPATYA+ANASONU DEMLİYOR VE AYNI ORANLARDA SULUKLARA EKLİYOR VE ÖNCEKİ ORANI TAKİPEDİYORUM.. 3. GÜN TEMİZ SU VERİYORUM 4. GÜN PAPATYA +KEKİK KARIŞIMINI DEMLİYOR VE SULUKLARA  PAYLAŞTIRIYORUM.. TABİKİ BİTKİSEL KARIŞIM ÇAYIMIZI SOĞUTUP SULUKLARA BÖLÜYORUZ... VE 5. GÜN TEMİZ SU ...ARDINDAN SULUKLARA VİTAMİNLİ SU TAKİPEDEBİLİRİZ.. BU TAMAMEN İNSİYATİF BİR EĞİLİMDİR....SAYGILARIMLA., Yavuz SAVRANLAR

MURAT BÜRAN

Yeni Üyemiz
abi benim bi yavrumda nefes alırken hrıltılı ses ve kuyrugu asagı yukarı sallanıyo özellikle gece.petshop AVİASTIM onu kullanmam dogrumu acaba ?