soguk algınlıgı

0.2_lee

Üyemiz
Adı
seko
Soyadı
kara
önce zayıfladı öksürmeler garip garip sesler isal kanatlar düştü  kuş kücücük kaldı ve kuşun son hali :( artık yapılıcak bişey yok sanırım

0.2_lee

Üyemiz
Adı
seko
Soyadı
kara
sıcak ortama aldım ve tylan aldım bugun uzun aramalardan sonra onu vermeye basladım geç kaldım galiba

0.2_lee

Üyemiz
Adı
seko
Soyadı
kara
yem yiyebiliyordu ama suan kotu olmus vazıyettte gözlerini kapamış duruyor öle

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Büyük geçmiş olsun acil şifalar tylon verebildinmi?

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Selamlar,
Kardeşim en az 30 derece ısıda biryerde durması lazım,Ağızdan beslemeniz takviye yapmanız lazım,3 gün ağzına günde 3 kez sulfamezatin damlatın,yarım suluğunada 5 damla damlatın.2 gün avit K vitamini,sonra tekrar 3 gün sulfamezatin damlatın ve suyuna karıştırın.Sonra tekrar 2 gün Avit K vitamini vermelisiniz.11.gün çok az Mama içine haşlanmış patates ve pirinç lapası katılmış şekilde verebilirsiniz.
İnşallah Geç kalmamışızdır.
Saygılar.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Yavuz Usta' Alıntı:
Selamlar,
Kardeşim en az 30 derece ısıda biryerde durması lazım,Ağızdan beslemeniz takviye yapmanız lazım,3 gün ağzına günde 3 kez sulfamezatin damlatın,yarım suluğunada 5 damla damlatın.2 gün avit K vitamini,sonra tekrar 3 gün sulfamezatin damlatın ve suyuna karıştırın.Sonra tekrar 2 gün Avit K vitamini vermelisiniz.11.gün çok az Mama içine haşlanmış patates ve pirinç lapası katılmış şekilde verebilirsiniz.
Saygılar.
GEÇMİŞ OLSUN

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yavuz Usta' Alıntı:
Selamlar,
Saygılar.
Geçmiş olsun en kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşaallah

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
geçmiş olsun
ishal,kusma,soğuk algınlığı,burun akıntısı vb. tedavilerde aşağdaki yöntem etkili olur :
bi çay bardağına :
mercimek tanesi kadar beyaz aspirin
çocuklara vitamin için verilen herhangi şuruptan 1-2 damla (örneğin seasol)
bunları iyice karıştırın kuşa verin bunu hergün yenileyerek bir hafta sürdürün
iyileşti diyerek 3-4 günde kesmeyin.