SOLUNUM YOLU HASTALIĞI ACİLLL YARDIM!!!

Esra Hacıoğlu

Yeni Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Hacıoğlu
Kuşumun göz çevresinin kızarmasıyla hastalığı başladı veterinerin verdiği göz damlasını kullanıyorum fakat bir iyileşme yok. Nefes alırken kuyruğu çok sallanıyor ve burnundan yada ağzından ses geliyor zorlanıyor sanırım  :'( Antibiyotik de verdim. Gagasınıda kırmış alt gaga çok zayıf ağız hep açık dili dışarı çıkıyor :( Durumu hiç iyi değil veterinerlerin kuşla ilgili pek bilgisi yok kedi köpek olunca çok ilgililer ama kuştan anladıklarını düşünmüyorum... Lütfen anlayanlar yardımcı olursa çook sevinirim!!!

Ekli dosyalar

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
gecmis olsun ecsa hanım, veterinerden hipradoxi alın, yarım suluga, 15 damla koyun, 10 gun boyunca kus icsin, hergun ilaclı suyu taze hazırlayın

Esra Hacıoğlu

Yeni Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Hacıoğlu
Hemen bir veterinere gidip onu soracağım. Çok teşekkürler Behzat bey.

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
gecmis olsun ecsa hanım, veterinerden hipradoxi alın, yarım suluga, 15 damla koyun, 10 gun boyunca kus icsin, hergun ilaclı suyu taze hazırlayın
Behzat hocam hipraminchok evet güzeldir bende üretimhanemde kullanıyorum. Ama bu hastalık ornithosis hastalığı değilmi. İlacıda ornimix. Yanlışım var mı? Ben bu hastalıkla ilk 2012 yılında tanıştım o zamanlar bu kadar sık yoktu. 2012 yılında günay usta sayesinde sorunu çözdük Allaha şükür o günden bu yana ornimix bende eksik olmaz. Çok şükür o kadarda sık karşılaşmıyorum ama bahar ayında çok kişiye uğruyor bu hastalık. Birde bu ilaç kullanılırken kafesten mineral gaga taşı ve kumu tedavi ilaç kullanımı boyunca alın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehmet TERKEŞLİ' Alıntı:
Behzat hocam hipraminchok evet güzeldir bende üretimhanemde kullanıyorum. Ama bu hastalık ornithosis hastalığı değilmi. İlacıda ornimix. Yanlışım var mı? Ben bu hastalıkla ilk 2012 yılında tanıştım o zamanlar bu kadar sık yoktu. 2012 yılında günay usta sayesinde sorunu çözdük Allaha şükür o günden bu yana ornimix bende eksik olmaz. Çok şükür o kadarda sık karşılaşmıyorum ama bahar ayında çok kişiye uğruyor bu hastalık. Birde bu ilaç kullanılırken kafesten mineral gaga taşı ve kumu tedavi ilaç kullanımı boyunca alın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hipraminchok vitamin ve amiasit karısımıdır, onu onermedim zaten, doksisiliklin icerikli, hipradoxi adlı ilacı onerdim, soz ettiniz ornimixin icinde doksisiliklin yogunlukta vardir zaten,