(Son Hali) Küçük Ev Üretimhanem.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Buda benim evde hobim. Hergün işimden çıktıktan sonra koşa koşa onların yanına gitmek en büyük zevkim. Hergün onlarla tek tek ilgilenmek yeni şeyler keşfetmek ve bulmak çok farklı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Çok güzel bir duygu.

http://www.izlesene.com/video/muhabbet-uretimhanem-evim/3010877

GÖREMEYEN VAR İSE BAŞKA YERDEN EKLERİM...

3 HAFTA ÖNCE ODALARINI DEĞİŞTİRDİM. YENİ ODALARI. SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Muhabbet Kuşu Ev Üretimi

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Her birinin maşallahı var keyifleride yerli yerinde.
Yavruların üstünde yatan mavı dişiniz çok güzel renklere sahip. Hangi şehirdensiniz?

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
MAŞALLAH Küçük değince bende bi kaç tane çift var sandım üretim haneden farksız bura

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Akın kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin.Aramıza üretici bir arkadaşın daha katılmasına sevindim.Maşallah üretimhanende her şey yolunda görünüyor.ALLAH gönlüne göre versin.

E

elaziz2316

Guest
    Vallahi hocam ben sizden çok evdekileri kutluyorum. Göstermiş oldukları bu üstün sabırdan dolayı. Sizi de emeklerinizden dolayı tebrik ederim. Gerçekten süper olmuş. Yalnız bazı kafeslerinizde plastik tünekler gözüküyor. Onları da ağaç tünek yaparsanız dana sağlıklı olur diye düşünüyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Allah nazarlardan korusun. Aramıza hoşgeldiniz

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Akın burası çoçuk odası mı kardeş?Çünkü beşik gördüm gibi.Şayet çoçuk odasına kuşları konuşlandırdı isen hemen evet acilen hemen hiç vakit kaybetmeden ya çoçugun odasını değiştir yada lütfen kuşları hemen  başka yere taşı, Çok büyük tehlike... :( :( :(

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Akın videoyu izlerken beşiği farketmemişim arkadaşların yorumlarını okurken dikkatimi çekti.Sakın bize çocuğun o odada kaldığını söyleme.Biz kuşların yanına girerken maskesiz kesinlikle girmiyoruz.Bu yüzden astım olupta üretimi bırakan abilerimiz var. LÜTFEN  DİKKAT  !!!

Ögür ATEŞ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
ATEŞ
Evet kesınlıkle cocuk odası ama bence kullanılmıyor herhalde sadece kuslara özel olarak ayrıldı herhalde ama orda bır bebiş yatagada var tabı :eek:

CÜNEYT ÇAYCI

Yeni Üyemiz
Adı
CÜNEYT
Soyadı
ÇAYCI
:'( bende boyle ıstıyorum ama hatun ızın vermıyooooo ama super abıcım kuslarında maşşallahı varr..............

metkuy

Uzman Üyemiz
muhabbet kuşu evde üretim için  zor bir tür olsada, azim ettikten sonra yapılıyor demekki. Tebrikler.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
ben kulara 1 ay kadar evde baktım azdaha sopayı yiyecektim  :D gerçekten ev halkına bıravo doğrusu evde olmuyor be ustam ancak çok çok güzel bir ortam oluşturmuşsun küçük çocuklara özellikle çok dikkat etmek gerek tebrik ederim yolunuz açık ve bol yavrulu olsun

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Ben kuşları ilk aldığımda bakacak yer bulamadım 1 ay 70 tane kuşa evde baktım. Sabahın 5-6 sında sesten kalkıyordum. Tüğleri evin içinde geziniyordu ne kadar iyi bakarsanız bakın. Kıyıya köşeye giriyor tozları tüğleri. Hanımla papaz olduk garajıyla beraber ev aldım şimdi garajda rahat rahat bakıyorum :)

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
:) Çok değerli abilerim, Arkadaşlarım ve ustalarım. Bu işe gönül vermiş birisi olaraktan evde besleyenler gibi bende birçok sorunla karşılaştım. Kendimi Kısaca tanıtayım ve aklınaza takılanlarada cevap vereyim. Evli iki çocuk babasıyım. 78 doğumluyum. İstanbul Çekmeköyde yaşıyorum. Maalesef kiracıyım ev sahibim üst katta oturuyor. Ama evde 2 çift kuş var biliyor.  :D Henüz haberi yok. Olursa ne olur bilmediğim için şimdilik söylemedim. Kendim sağlık memuruyum. Evde olmadığım içinde bize gelip gitmesi senede 1-2 sefer. Oda akşamları sessiz olduğu için sorun taşımıyor.
    Odadaki görmüş olduğunuz beşik doğru evet. Ama o beşikte yatacak çocuğum yok. :) Küçüğü 4 yaşında. Ellerinizden öperler. Koyacak yer olmadığı için orada. Onların odası küçük olduğu içinde Kuşların odası ilaçlandıktan sonra çocuk odası oldu, çocuk odasıda kuşların odası oldu. Yeni videoyu en kısa zamanda Siteye koyacağım. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
    Hepinize saygılarımı sunuyorum...

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Ben de İsmail beye katılıyorum başta evdekileri kutlamak gerek ALLAH bereket versin.Saygılar.