Son yumurta- Bakıcı çifti olan ?

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Arkadaşlar Jumbo çiftimin 3 yavrusu ilk gününde beslenmediği için öldü sadece 10 gündür bi tanesini besliyordu o da bu gün yine beslenmediği için öldü. Kuşumun altında şu an sadece 1 tane dolu yumurta kaldı. Çıkmasına 4-5 gün var. Bu yavrununda zayi olmasını istemiyorum. Kağıthane civarında altına bi tane yumurta sürebileceğimiz bakıcı çifti olan var mı acaba, Yavru büyüdüğünde bakıcı kuşun yavrularını kaçtan satıyorsanız o fiyat ödenecektir.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Keşke beslenemeyen yavruları elle beslemeyi deneseydiniz. Yakında olsaydınız yardımcı olurdum. İnşallah yardımcı olacak birileri çıkar.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Benim showlar bakıcı kuşlar, yakın olsaydım bende hiç bi karşılığı olmadan seve seve yardımcı olurdum. İnşallah yardımcı olacak arkadaşlar ulaşırlar size..

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Teşekkürler Hasan Us düşünmen yeterli.

Keşke becerebilsem Mehtap hanım. Maalesef işlerim dolayısıylada sürekli besleme imkanım yok. :(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Anlıyorum zaten keretalar büyüdükçe çok yiyorlar takip etmek zor oluyor bir iki defa bende elle besledim ama o kadar küçük değillerdi tabi yavrular ve durmadan acıkıyorlardı biraz zor oluyor takibi. Kağıthanede üreticiler var yanlış hatırlamıyorsam inşallah yardımcı olurlar.