Sonunda çiftleştiler

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
Evet arkadaşlar tavsiyelerinizin hepsini uyguladım yaklaşık 1 ay kafes dışına çıkarmadım ama bugün biraz salmak istedim. salar salmaz hemen kafesin üzerine çıktılar biraz öpüştüler sonrasını detaylandırmayayım isterseniz :)  Bundan sonra da kapalı tutmama gerek var mı ? İlk kuluçkaları olucak. ikiside 1 yaşından az büyük. Ne tavsiye edersiniz.?

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Kafesin dışına saldıgınızda çiftleşmeleri çok ilginç. Bende içerde tutuyorum ve daha çiftleşmediler uyguladıklarını yazarsan sevinirim.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
ugur kardeşim kusları haftada 1 veya 2 kere ucur yerı tanısın korkamasın strese gırmesın ucurmakta azda olsa fayda vardır ama tuyde olan kusuda ucur neden bılıyomusun kus tuyde oluyo ve cıkmıs oluyo ama tuylerı hala kanat altında kkalıyo sızde hala tuyde sanıyosunuz ucurmakta fayda var ucurn tuylerı hep gıder

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
uğur kardeşim öncelikle kuşlar sakin ve sessiz bi yerdeydi. GEceleri karanlıkta korkarlar bi yere filan çarparlar die gece lambasıyla duruttum onları. odaya çok girilip çıkılmadı sadece günlük su,4 güne yemlik filan değişimi için giriyorum. Arada sebze veriyorum.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Anladım ben mecburen odaya girip çıkıyorm geceleri korkmaz kuşlar heralde yaa öle tahmin ediyorum. Sessiz bir ortamda zaten benim kuşlarımda yüksekteler. Mamalarını eksik etmiyorum. Aynı Uygulamaları bende yapıyorum acaba kuşlarınızın resmini yükleye bilir misiniz.

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila

uur kardeşim bu yaklaşık 1 ay önceki resimleri. Hasta gibidi forumda sormak için çekmiştim. tanıştırma yoluyla 2 ay önce çiftlendiler. Yeşil olan(fıstık erkek) 1 sene besledim sonra ciciş(beyaz olan dişi) katıldı ailemize.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Anladım kardeşim dişinin care rengine bakmak için istemiştim. Dişi hazırmış demekki care rengi fazla belli olmuyor ama dişi hazır gibi gozukuyor. Benim dişim hazır oldugu zaman inşallah benim kuşlarımda çiftleşir.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
uğur kardeşim bnm dişinınde ceresı kahverengi ama illa çiftleşicekler deil sen nap bılıyomusun :D kuslar çiftlessınler diye bekleme hiç bişey olmamıs gibi kusun yokmus giibi davran bi alakası yok ama bende oyle olmustu cıftlesıcekler dıye beklemıstım umidimi kesmıstım sonrada çiftleştiler :D :D 9 çift kusum var suanda 1 çiftini üretimden ayırdım sadece

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
kardeşim ben bugün onların kafesini açarken yumurtlamassanız yumurtlamayın , yumurtlayın die mi besliorum düşüncesiyle açtım. Vazgeçmiştim üretmekten. Kısmet işte.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Hayırlısı olsun kardeşim. Bende kızıştırmak için ayrı kafeslere ayırıcam bi kaç gün sonra 10 gün 15 gün ayrı tutucam sonra kendi hallerine bırakıcam hayırlısı neyse o olur