Sonunda döndüm...

mecit mutlu

Yeni Üyemiz
Forma üye olalı çok olmadı. Bu daha ilk iletim. O kadar çömezim yani  :). Belki kardeşim diyeceksin ki niye yazmaya başladın buradan ? Buna net bir cevabım olmamakla birlikte bu konu sıcak hissettirdi.
Öncelikle hoş geldin, inşallah gönlünce olur kuşların :)
Birazcık kendimden bahsedeyim bu arada (hazır yazmaya başladık ya  :p) ilkokul ve lise yıllarında hobi amaçlı muhabbet kuşlarına bakmıştım. Birkaç defa yavrulatmışlığım da var yavrucuklarımı. Daha sonra akvaryuma sardırdım :)) ee sonra üni. hayatı yurtta da kalınca bu güzel hayvanlardan ayrı kaldım  :( Allahın izniyle onu da bitirdik ee şimdi de askerliğe gitme hazırlıkları derken ya sabır çekiyorum bol bol. Neyse askere gidip ikamet edeceğim yer belli olsun hemen aranıza katılma niyetindeyim. O zamana kadar formun altına üstüne getireceğimden eminim.Böyle güzel bir ortam oluşturduğunuzdan hepinize çok teşekkür ederim. Kuşların ilaçları konusunda eczacı bakış açısına ihtiyacınız olursa elimden geleni yapmaya hazırım.

Saygılar  bye   

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Efekancım çoğalmasın ne yapacağım o kadar kuşu :) Oğuzhan çocuk odasını kuş odası yaptım kuşlarım ve çiçeklerim var.
Çok güzel bizim ev müsait olmadıgı için boş oda kalmıo kardeşimin odası bnim odam salon flan filan .. kuşlar salonda kalıo .. bu senen bnm sınavlara calışmam lazım üni. kardeşim de 8. sınıf oda istemedi kuşları salonda bakıyorum ama sıkıntı çekmiyorum sadece kalabalık oldugu iiçin salon .kuşlar biraz rahatsızlanır diye düünüyorum..