SONUNDA HIRSIZI YAKALADIK :):):)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
PAZARTESİ GÜNÜ KÖŞE AYAKABI DÜKKANIN KENARINA İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KOYMUŞTUK TAKIM ELBİSE YAKLAŞIK SAAT OLARARK 16.30 CİVARLARINDA 6 TAKIM ELBİSEMİZ ÇALINTI GÖRÜNTÜLERİ İNCELERKEN AYNI HIRSIZLAR TEKRAR GELMİŞLER VE 3 TAKIM DAHA GÖTÜRMÜŞLER KAMERA KAYITLARIYLA POLİSE GİTTİK POLİS BİRŞEY YAPAMADI..AKILSIZ HIRSIZ DÜN SABAH 10 DA YİNE İKİ KİŞİ GELDİLER KOMŞUM FOTOGRAFCI FARKETTİ 200 METRE İLERKE 3 KİŞİ KISTIRDIK 15 YAŞINDA COCUK OLANI YAKALDIK AMA BÜYÜK OLAN ARKADASI YİNE KÇATI BİRAZ PATAKLADIK (ADAM AKILLI ) SONRA POLİSE TESLİM ETTİK GEL GÖR Kİ ADELET ÇOCUK 4-5 KEZ İFADEYTE CAGRILMIŞ DAHA ÖNBCEDEN VUKUATLIYMIŞ... DİĞERİNİ YAKLATMAK İCİN DAVACI OLDUK BAKLAIM %90 İKİSİDE SERBEST KALIR HER NE KADAR DELLERİMİZDE OLSA İŞTE ADALET
son 3-4 ay içerisinde komuşlarımda dahil bu tarz hırsızlıklardan malesef gına geldi

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
işte böyle hocam iti kopuğu dışarda gazetecisi yazarı içerde burası TÜRKİYE

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Gazeteci yazar  suc işlemez içeri atılmaz die bi maddemi var  suclu sucludur bu kanunları savunanlar destekleyenler dün hür olup  şimdi kendini hapsedirenlerdir.

ADELET ER GEÇ YERİNİ BULUR.  KİM OLURSA OLSUN .

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
bu ülkede polise taş atanlara dokunulmuyo parasız eğitim isteyen öğrenci içeri tıkılıyo bunumu savunuyosun.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
geçmiş olsun polise vermekle hata etmişsiniz kol bacak kırım atıverceksiniz  bir yere

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
valla biz ifade verip çıkıncaya kadar cocugu bizden önce salıyorlar komik işte

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ne yazıkki adalet her zaman iyi insanların yanında olmuyor suç işleyenler tabiki cezasını çeksin ama suçsuz yere içeride yatan ve hala ispatlanamamış suçlardan ötürü gözaltında tutulan gazeteci ve yazarlarımız var bu da beni çok üzüyor

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun. Cezalarını bulurlar inşaallah

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN YAZMAYACAKTIM AMA YİNE DURAMADIM BAKTIMKİ HEMEN ADALET OLUP CEZA KESMEYE VE BU NU BU PLATFORMDA ANLATMAYA DİĞERİDE KOL BACAK KIRMAKTAN BAHSEDİYOR OLAY MEYDANA GELDİYSE İŞTE TOPLUMDAKİ SADECE VE SADECE BU TAŞIDIĞIMIZ BENCİL EGOİST MERHAMETTEN UZAK KENDİNİ DÜŞÜNEN DUYGULARDAN KAYNAKLANMIYORMU TOPLUM OLARAK BOZULDUK DERKEN BU TOPLUMU İŞTE SEN BEN OLUŞTURMUYORMUYUZ MALESEF O HAKLI BU HAKLI DEMEK BANA DÜŞMEZ FAKAT BANA BU VE BU GİBİ  HEP OLACAKTIR VE BİZLER KENDİMİZİ DÜZELTMEZSEK DAHADA ARTACAKTIR POLİS ADALET İÇİMİZDE OLSA ONU İÇİMİZDE ARASAK NELER DEĞİŞİR YORUMSUZ HAKLARINIZI HELAL EDİN SLM

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
o çocuk iki takım elbise çaldı, yedi dayağını bıraktılar. o gazeteci yazar denilenler bu milletin geleceğini çaldı, gençliği yozlaştırdı, bu çocukların hırsız olmasını en çok onlar destekledi, çünkü ülke her zaman kaos içinde olsun Türkiye kalkınmasın ileri gitmesin. inşallah millet olarak kendimizi sorgular yargılarız.

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Yalçın IŞIK' Alıntı:
o çocuk iki takım elbise çaldı, yedi dayağını bıraktılar. o gazeteci yazar denilenler bu milletin geleceğini çaldı, gençliği yozlaştırdı, bu çocukların hırsız olmasını en çok onlar destekledi, çünkü ülke her zaman kaos içinde olsun Türkiye kalkınmasın ileri gitmesin. inşallah millet olarak kendimizi sorgular yargılarız.
Siyasi konulara girmesek daha iyi olur kanaatindeyim, haklı, haksız, suçlu, suçsuz konuları insandan insana farkeder, konunun uzamasını istemem ama, gerçek şu ki, buraya üye olan herkes, işinden veya evinden bağlanıp foruma iki satır yazıyorsa, (cezaevinde değilse, karakolun yolunu bilmiyorsa) tamamiyle kendinden kaynaklıdır.

Bizler neden takım elbise çalmıyoruz, neden cezaevinde değiliz, sadece düşünün, görünen köy klavuz istemez.

hüseyin_Timur

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
BAHTİMUR
Yalçın IŞIK' Alıntı:
evil_idea

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Çocuğu dövdün diye seni kodese almamışlar Ali abi şanslısın... :)