Sonunda ilk yumurta geldi ancaaakkkk....????

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
arkadaşlar kuşlarım bugun 2. yumurtayı yaptılar baktım sağlam duruyor yine kırmazsa fakat döktüğüm talaşı tamamen geri çıkarmışlar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ahmet COŞKUN' Alıntı:
arkadaşlar kuşlarım bugun 2. yumurtayı yaptılar baktım sağlam duruyor yine kırmazsa fakat döktüğüm talaşı tamamen geri çıkarmışlar
Artık yapacak bir şey yok. Peki yumurtaya bakıyorlar mı?

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
valla yumurtayı gordum hemen kapattım korkuyorum kıracak diye , bakamıyorum şimdi yumurta duruyormu durmuyormu diye :) ne yapacağımı şaşırdım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ahmet COŞKUN' Alıntı:
valla yumurtayı gordum hemen kapattım korkuyorum kıracak diye , bakamıyorum şimdi yumurta duruyormu durmuyormu diye :) ne yapacağımı şaşırdım
Yuvaya giriyor değil mi dişi?

serhat koymalı

Üyemiz
Yuva tabanındaki oyuk altlığı dişi kuş kemirirken yanlışlıkla kaldırabiliyor bu arada yumurta araya sıkışıp kaza ile kırılabiliyor bir çiftimin başına geldiğinden tecrübeyle sabittir.

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
arkadaşlar 2. yumurtayı kırmamış yatıyor fakat yumurta tabandaki oyuk olan parçanın biraz altında kalmış o oyuk follugu kaldırsam ne gibi sakıncası olur ne önerirsiniz ?

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Kardeşim sıkıntı yapma benim dişide yumurtaları hep köşede durduruyordu o konuda sıkıntı olmaz ayrıca talaş fln koymanada gerek yok zaten havalar ısındı yumurtaların birbirine çarparak fln kırılma ihtimali çok düşük bi ihtimal annesi kasıtlı kırmadığı sürece kolay kolay kırılmaz sen fazla rahatsız etme yemini vitaminini kumunu ver gerisini onlar halleder