Sonunda ilk yumurtam gelmiş haberim yok ( şükürler olsun )

ADIGE_

Üyemiz
kuşumun poposu şişdi zaten yumurtlayacagını biliyordum ama rahatsız olmasın diye yuvaya bakmıyordum bayadır.hala şişti pazar günü bakarım demiştim dayanamadım baktım  ve şükürler olsun ilk yumurtamı gördüm.inş. yavvruda çıkar diğeride yolda sanırım kuşum yuvalıktan çıkmıyor.şimdide mama yapmak için yumurta koydum ona bakıyım . bide özellikle Ömer ADAM arkadasıma teş.ederim özel olarak ilgilendi ve yapılacakları söyledi. burdan söylüyüm kabul ederse yavrularım çıkarsa gelip istediğini alabilir içinden. ben mama yapmaya gidiyorum hayırlı akşamalar.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hayırlısı olsun inşallah yavrularıda sağlıklı şekilde görürsünüz.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
ADIGE_' Alıntı:
kuşumun poposu şişdi zaten yumurtlayacagını biliyordum ama rahatsız olmasın diye yuvaya bakmıyordum bayadır.hala şişti pazar günü bakarım demiştim dayanamadım baktım  ve şükürler olsun ilk yumurtamı gördüm.inş. yavvruda çıkar diğeride yolda sanırım kuşum yuvalıktan çıkmıyor.şimdide mama yapmak için yumurta koydum ona bakıyım . bide özellikle Ömer ADAM arkadasıma teş.ederim özel olarak ilgilendi ve yapılacakları söyledi. burdan söylüyüm kabul ederse yavrularım çıkarsa gelip istediğini alabilir içinden. ben mama yapmaya gidiyorum hayırlı akşamalar.
Yumurtalı kuşa çok fazla mama verilmez. Hatta hiç vermiyorum ben. İlk yavru inşallah çıktığı zaman mama verirsen daha doğru olur.

ADIGE_

Üyemiz
Emre ARIÇ' Alıntı:
Hayırlı olsun sağlıklı yavrular alırsınız inşallah darısı benim başıma artık.
inş. seninde olur sende daha doğrusu hepimiz sağlıklı yavrular alırız inş.

ADIGE_

Üyemiz
Oğuz Deniz' Alıntı:
Yumurtalı kuşa çok fazla mama verilmez. Hatta hiç vermiyorum ben. İlk yavru inşallah çıktığı zaman mama verirsen daha doğru olur.
hım bilmiyordum haftada bir hevirim diyordum da vermiyim artık bunu yesinler önlerinden alsam olmaz şimdi.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Gözün aydın yavruları da görürsün inşallah..