SAOLUNDA HEMEN TEMİZLEYİM O ZAMN TEMİZLİĞE BAŞLAYIMDA BAŞKA Bİ KABAMI ALIYIM YAVRULARI SONRA O PİSLİĞİ DÖKÜP YENİ TALAŞ MI SERİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN.Aydın ÇELİKER' Alıntı:ustacım ırklerı değilde o follugu en acil şekilde temizlenmesi lazım balçık olmuş yavrular hasta olur sürekli altlarına talaş eklemesi değişimi yap altları kuru kalsın sağıklı yavrular büyütesin ırklarınıda da ustalar yorum yapar
çOK SAOL KARDEŞ İNŞALLAH HERHANGİ Bİ SORUN OLMAZ HEMN TEMİZLEMEYE BAŞLIYORUMM..Aydın ÇELİKER' Alıntı:ustacım yedek plastik follugun varda yani kulladığının aynısı direk içine temiz talaş koyup ona aktar eğer elinde yoksa yedeğin yavruları bir yuvadan güvenli bir yere alıp en hızlı şekilde temizleyip altına temiz talaş serp değiştir ve bu hafta bir yapsan iyi olur cünkü yavrular dışkılarını yuvalığın içine yapar yavru sayısı artıkça yuva daha çabuk kirlenir yavrular çıkmaya başladıktan sonra follugun rutin temizliği olması lazım altları ıslak olurda bakteri ve bite davetiye yolluyorsun temizlik konusu ihmal etmem gerekiyor tabi bunuda anne babayı rahatsız etmeden korkutmadan yapmalısınız
saol kardeşim şimdi yuvaya girdi anne en iyisi yarın temizleyim şimdi yeterince rahatsız oldular valla ...Aydın ÇELİKER' Alıntı:ne demek ustacım onlara nekadar iyi nekadar temiz bakarsan okadar iyi sonuç alırısın konuşamıyorki söylesin san temizle buraları yada mama ver diye o kafeste senin eline bakar sonuçta herseyden önce oda can sağlıklı bol yavrulu üretimler diliyorum size yakşamlar
İlker ÇAY' Alıntı:maaşallah
peki orçun kardeş altları talşa sereceğim bügün değiştirmeyeceğim öyle olur değilmi.Orçun AST' Alıntı:tahminim en büyük yavru 10-15 günlük arası
20 gün içinde ilk yavru düşer zannediyorum
babanın ırkı ise yerli gibi duruyor
maşallah torunlarınıda görmeniz dileği ile