Sonunda oldu galiba

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
İyi günler öncelikle siteye yeni üye oldum. Benim Yeşil Bir Muhabbet kuşum var adı paşa Yavruyken aldım 1 senedir bakıyorum ve her türlü kelime konuşmayı eğitimi gayet çok iyi şekilde aldı Yaklaşık 50 kelime söyleyebiliyor maşallah. Aşkım, öpücük ,babacık ,cik cik ,kış kış ,mavişkuş ,çok sıkıldım kapıyı açında bi gidim ya , şurda bişe konuşuyoz napıyon lan zibidi 12345 okula başladım bismillahirrahmanirrahim en büyük beşiktaş sampiyon beşiktaş bunlar söylediklerinden bazıları:) Neyse tekrar maşallah 1 seneyi 2 ay falan geçti eş aldım buna işte fakat 6 taneye yakın eş getirdim fakat hangi dişi gelirse gelsin hepsine yem kustu ve ayagını üzerine atmaya başlıyor dişilere ve dişilerle sonra kavga ediyor bir daha da yaklaşmıyor biraz Çekinik kalıyor anladıgım ve bu kuşun bi yavrusunu almak istiyorum acaba alacagım dişiyi nasıl seçmeliyim yanlış anlamayın alıyorum anlaşıyor gibiler 1 hafta yem yediriyor fakat ayagını dişinin üstüne devamlı atıyor oynarken dişiler vurunca pek heyacanı kalmıyor ve yanlarına gitmiyor geri benim yanıma geliyor fikirlerinizi bekliyorum. Acil :) iyi akşamlar

Öncelikle yukardaki şekilde konu açmıştım İşte artık bugün sabah bu konuşan paşa adlı kuşum eşiyle o kadar kurdan sonra üstüne çıktı ve 2 kez çiftleşti yorumlarınızı bekliyorum Dişiyi getireli 1 hafta olmadı yuvalıga girip girip cıkıyodu bu kuşlardan nasıl kuşlar gelir yorumlarınız benim için degerli teşekkür ederim.

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
şeker köküne çeker yavrularda genelde anne baba renginde olur ama arasıra istisna olarak soylarında farklı renklerde kuşlar varsa o renklerde ve hiç tahmin edilemeyecek şekilde yavrular verebilir ama geneli anne babaya benzer tahminim

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
Teşekkür ederim bu arada Erkegimin türü nedir yeni yeme düşmüşken almıştım ve maşallah şu an uzun cümleler bile kuruyor ve 50 kelimeyi gectigini sanıyorum su an hala disiye kur yaparak söylüyor bu kelimeleri dedigim gibi epey bi dişi getirdim begenmedi bunu begendi ve yuvalıga girip cıkıyodu 1 hafta icinde bu sabah çiftleştiler 2 kere gördüm sabah işte Erkegim yerli fakat çek mi veya baska bisey mi onu bilmiyorum ve Erkek hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ballı kreker denen kimyasalı çıkar oradan... kafesi buyut  40*40*40 çifthane al.. akıllı yemlik  kullan  yüksek bir yerde  raf sistemi üstünde sabit bir  yere koy.. kalsiyum takviyesi  yap.. tünek düzeneğine dikkat et  tül denen  tuzağı cıkar  tırnağı takılır siz farkında olmadan sakatlayı verirsiniz ... haftalık  beslenme  kürü belirtle kendine ve zengin içerikli  mama tarifi bul mama düzenine başla..... kesinlikle ne yuvalığını nede kendilerini rahatsız etme... ısı ısık ayarına dikkat et... şimdiklik hepsi bu  ilk kuluçkada acemiliklerinden sorunlar çıkabilir.. ikinci kuluçka seni mutlu edebilir..

pdrm06

Yeni Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
erdoğan
Karahan UZUN.' Alıntı:
ballı kreker denen kimyasalı çıkar oradan... kafesi buyut  40*40*40 çifthane al.. akıllı yemlik  kullan  yüksek bir yerde  raf sistemi üstünde sabit bir  yere koy.. kalsiyum takviyesi  yap.. tünek düzeneğine dikkat et  tül denen  tuzağı cıkar  tırnağı takılır siz farkında olmadan sakatlayı verirsiniz ... haftalık  beslenme  kürü belirtle kendine ve zengin içerikli  mama tarifi bul mama düzenine başla..... kesinlikle ne yuvalığını nede kendilerini rahatsız etme... ısı ısık ayarına dikkat et... şimdiklik hepsi bu  ilk kuluçkada acemiliklerinden sorunlar çıkabilir.. ikinci kuluçka seni mutlu edebilir..

hocam cok iyi yorum yapmıssınz tşkler

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
Karahan UZUN.' Alıntı:

Teşekkürler degerli yorumunuz için dişinin ilk yumurtası degil fakat erkegin ilk olacak umarım Paşam yavrulara bakar ne diyeyim teşekkürler.