İyi günler öncelikle siteye yeni üye oldum. Benim Yeşil Bir Muhabbet kuşum var adı paşa Yavruyken aldım 1 senedir bakıyorum ve her türlü kelime konuşmayı eğitimi gayet çok iyi şekilde aldı Yaklaşık 50 kelime söyleyebiliyor maşallah. Aşkım, öpücük ,babacık ,cik cik ,kış kış ,mavişkuş ,çok sıkıldım kapıyı açında bi gidim ya , şurda bişe konuşuyoz napıyon lan zibidi 12345 okula başladım bismillahirrahmanirrahim en büyük beşiktaş sampiyon beşiktaş bunlar söylediklerinden bazıları
Neyse tekrar maşallah 1 seneyi 2 ay falan geçti eş aldım buna işte fakat 6 taneye yakın eş getirdim fakat hangi dişi gelirse gelsin hepsine yem kustu ve ayagını üzerine atmaya başlıyor dişilere ve dişilerle sonra kavga ediyor bir daha da yaklaşmıyor biraz Çekinik kalıyor anladıgım ve bu kuşun bi yavrusunu almak istiyorum acaba alacagım dişiyi nasıl seçmeliyim yanlış anlamayın alıyorum anlaşıyor gibiler 1 hafta yem yediriyor fakat ayagını dişinin üstüne devamlı atıyor oynarken dişiler vurunca pek heyacanı kalmıyor ve yanlarına gitmiyor geri benim yanıma geliyor fikirlerinizi bekliyorum. Acil
iyi akşamlar
Öncelikle yukardaki şekilde konu açmıştım İşte artık bugün sabah bu konuşan paşa adlı kuşum eşiyle o kadar kurdan sonra üstüne çıktı ve 2 kez çiftleşti yorumlarınızı bekliyorum Dişiyi getireli 1 hafta olmadı yuvalıga girip girip cıkıyodu bu kuşlardan nasıl kuşlar gelir yorumlarınız benim için degerli teşekkür ederim.

Öncelikle yukardaki şekilde konu açmıştım İşte artık bugün sabah bu konuşan paşa adlı kuşum eşiyle o kadar kurdan sonra üstüne çıktı ve 2 kez çiftleşti yorumlarınızı bekliyorum Dişiyi getireli 1 hafta olmadı yuvalıga girip girip cıkıyodu bu kuşlardan nasıl kuşlar gelir yorumlarınız benim için degerli teşekkür ederim.