SONUNDA

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
arkadaşlar 2 yıldır muhabbet kusu beslıyorum ılk 1 çift kusumla basladım sonnra ureye ureye 9 cıft kuusm oldu 4 ay oldu 1 çift kusum yumurtlamıstı 5 tne tek 2 tanesı bos cıkmamıstı sonra kusum dişiyi yuvalıkta olu buldum cok korkmustum sonra erkek bakmadı zaten yawrulara kendım besledım o kusları sonra  1 yasındalar kusumm ve bugun baktımda dişi yuvalıkta yatıo yumurtlıyo galıba allah olmayanlarada nasip etsın  squint

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
UMUT BEY YAVRULARI ELLE BESLEMENİZ ONLARI YAŞATMAYA ÇALIŞMANIZ GERÇEKTEN HARİKA RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMAMIŞ KOLAY GELSİN
                                                                                        SAYGILAR.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAŞAMIŞSINIZ. ÖRNEK BİR DURUM. KEŞKE HERKES ÖZENLE KUŞLARINA BAKABİLSE İLGELENEBİLSE... alkisd alkisd alkisd

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
biz bu ufaklıkları bosuna beslemıyoruz onlar benım ıcın herşey şimdi üretimden bitane dısı kusumun ayagı kırılmıs vetenıere goturcem tatıle gıtmıs onu beklıyorum sizce ne yapabılırım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Levent ULUCA' Alıntı:
UMUT BEY YAVRULARI ELLE BESLEMENİZ ONLARI YAŞATMAYA ÇALIŞMANIZ GERÇEKTEN HARİKA RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMAMIŞ KOLAY GELSİN
                                                                                        SAYGILAR.