A astonis Takipçi Üyemiz Katılım 26 Eyl 2012 Mesajlar 123 Konum tarsus Adı utku Soyadı joy 1 Eki 2012 #1 sa yuvadan yenı atlıyan yavrular ıcın yetısmelerı buyumelerı gelısmelerı ıcın neler yedırmelıyız
A astonis Takipçi Üyemiz Katılım 26 Eyl 2012 Mesajlar 123 Konum tarsus Adı utku Soyadı joy 1 Eki 2012 #2 dısı kusların yumurtaları saglam olsun dıye ne verılmelıdır yavru kusların boyları buyumesı ıcın ne yapılmalı saygılar
dısı kusların yumurtaları saglam olsun dıye ne verılmelıdır yavru kusların boyları buyumesı ıcın ne yapılmalı saygılar
S sezgin Uzman Üyemiz Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,913 Konum istanbul Adı Sezgin Soyadı Anıl 1 Eki 2012 #3 Utku JOY' Alıntı: sa yuvadan yenı atlıyan yavrular ıcın yetısmelerı buyumelerı gelısmelerı ıcın neler yedırmelıyız Genişletmek için tıkla ... Mamayı eksik etmeyin Günlük taze mama
Utku JOY' Alıntı: sa yuvadan yenı atlıyan yavrular ıcın yetısmelerı buyumelerı gelısmelerı ıcın neler yedırmelıyız Genişletmek için tıkla ... Mamayı eksik etmeyin Günlük taze mama
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 1 Eki 2012 #4 Sezgin ANIL' Alıntı: Mamayı eksik etmeyin Günlük taze mama Genişletmek için tıkla ... +1
T tansel canbaz Üyemiz Katılım 6 Haz 2012 Mesajlar 99 Konum SAKARYA 1 Eki 2012 #5 Mert AYDIN' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... +1
A astonis Takipçi Üyemiz Katılım 26 Eyl 2012 Mesajlar 123 Konum tarsus Adı utku Soyadı joy 1 Eki 2012 #6 Mert AYDIN' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... hergun mama yaparımda bugun ıcıne kekık ve lahana attım yemedıler alısmadıkları bısey sanırım havuc yumurta elme etımek koyyorum baska ne ılave etmelıyız
Mert AYDIN' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... hergun mama yaparımda bugun ıcıne kekık ve lahana attım yemedıler alısmadıkları bısey sanırım havuc yumurta elme etımek koyyorum baska ne ılave etmelıyız