Soru

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
Arkadaşlar kuşlarım 2 haftadır yuvaya giriyorlar yuvanın içindeki beğenmediklerini  hep dışarı attılar düzenlediler amaa çiftleşme yok dişi çok sık yuvaya giriyor ama çok kısa durup çıkıyor yuvayla en çok ilgisi olan erkek durumlar ne acaba? :(

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
o erkek yuvayı dişiye sevdirmeye çalışıyor güvenli olduğunu anlatıyor kendi dilinde  sevdirirse başarırsa birde dişiniz zaten yumurtlayacağının belirtilerini göstermiş sizde fazla rahatsız etmezseniz benim gibi mubiş torunlarınız olur yakında inşallah 

coskun 1976

Yeni Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
SAĞLAM
Cihana katılıyorum kuşları rahatsız etmeyin ve biraz sabırlı olun kesinlikle hazır görünüyorlar.Siz merak etmeyin çiftleşmeyide sabah saatlerinde yapıyolardır.Birazcık sabır.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
coskun 1976' Alıntı:
Cihana katılıyorum kuşları rahatsız etmeyin ve biraz sabırlı olun kesinlikle hazır görünüyorlar.Siz merak etmeyin çiftleşmeyide sabah saatlerinde yapıyolardır.Birazcık sabır.
aynen çoşkun beyinde dediği gibi çiftleşmeyi genelde sabahları tercih ederler belkide yuvalıkta önemli olan onların çiftleşmesini bizim görmemiz değil onların sağlıklı olabilmesini sağlamak maşallah haberinizi bekliyoruz

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
Cevaplar için teşekkürler.Ben kuşlarımın akşamları üzerlerini örtüyorum yinede sabah çiftleşirlermi?

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
çift kuş oldukları için kafesin üstünü örtmeyin derim ben hem bırakın yuvayı daha fazla görsünlerki çiftleşmeye teşvik olsunlar kafesin üstünü örtmeyin bence burada hiçbir üretici kafesin üstünü örtmez tam tersi açar  :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkek yuvalığı güvenlik açısından kontrol ediyor. Dişide girmeye başladığına göre çiftleşmeye hazırlık var demektir

mubişş

Üyemiz
Adı
nuran
Soyadı
durmaz
Çok sevindim ya inşallah yumurtlarlar kafesin üzerini bir daha örtmeyeceğim örtmemin sebebi sabah ötüp uyandırdıkları içindi peki ne zaman yumurtlarlar bunu bilemezsiniz ama tahminen ne kadar sürerr yuvaya ikiside çok giriyor erkek dişinin peşini bırakmıyor dişi yuvayıda kemiriyor

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
cihan aytan' Alıntı:
o erkek yuvayı dişiye sevdirmeye çalışıyor güvenli olduğunu anlatıyor kendi dilinde  sevdirirse başarırsa birde dişiniz zaten yumurtlayacağının belirtilerini göstermiş sizde fazla rahatsız etmezseniz benim gibi mubiş torunlarınız olur yakında inşallah
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
mubişş' Alıntı:
Çok sevindim ya inşallah yumurtlarlar kafesin üzerini bir daha örtmeyeceğim örtmemin sebebi sabah ötüp uyandırdıkları içindi peki ne zaman yumurtlarlar bunu bilemezsiniz ama tahminen ne kadar sürerr yuvaya ikiside çok giriyor erkek dişinin peşini bırakmıyor dişi yuvayıda kemiriyor
Çiftleşmeye başladılarsa eğer yumurtlama süresi genellikle 15 gün içerisinde olur. 20 güne kadar uzayabildiğide oluyor

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
kuşunuzun dışkısına bakın (dişinin) yaptığı dışkı büyükse veya büyümeye başlarsa bu yumurta geliyor anlamına gelir

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Kafesin üzerini örtmeyiniz. Isı, aydınlatma ve besin/su tazelemede düzenlilik önemlidir. DIşkılık bölgesinde şişlik ve bu şişlikten dolayı tüylerde açılma gördüğünüzde bilin ki; yumurta yolda dır..