soya kıyması

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
100 gram soya kıymasında %54 protein var.400 gramı 4 lira. kuşlarımımın mamasına katıyorum.yavru gelişimi gerçekten güzel.Sizinde görüşlerinizi almak istedim.Kullanan varmı

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
Tabiki bu kuru olarak besin degeri.Pişirildiginde düşüyor.Kuru olarak kuru mamanın içinde kullanıyorum

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
soyayı ben araştırdım .herkes saglıklı bir besin oldugu konusunda hem fikir sen tam tersini söylüyorsun.

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
açıklama için teşekkürler dikkate alıcam

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
BU SOYA EL BOMBASI GİBİ BİŞEY PATLAMADAN HEMEN KÜMESTEN ATAYIM DIŞARI.AÇIKLAMALARIN İÇİN ÇOK SAGOL TEŞEKKÜRLER.....

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
besleyici değeri yok dediğiniz gibi şiştiği için sonradan kuşumuzun midesinde sıkıntıların olabileceğini çok üreticiden duydum

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Serkan KUCCUK' Alıntı:
sağlıklı bır besın ıse nıye kasaptan kıyma alıyorsun soya kıyması alın o zaman :) ben 11 senedir yemek işiyle ugrasıyorum saglıklı bır besın degıl bu ara soya kıyması besın değil tekrar soyluyorum KATKI MADDESİ  adı altında satılır zaten. Kıymaya katılarak onun coğalmasını sağlayan bir katkı maddesidir. Kuşlarına vermeni tavsıye etmem. örneğide oku 1 kılo kıymayı 2 kılo hatta 3 kıloya bıle yukseltebılırsın. katkı maddesını kıymaya karııştırmadan once ıslat 10 dakıka beklet mısır gıbı şişer sonra kıymaya karıştır evde bır köfte yap aradaki farkı anlıcaksındır. o yuzden kuşlarınıda verme.
Mantıklı, bilği için tşkler...

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Serkan KUCCUK' Alıntı:
1- kullandığın katkı maddesi kuş yediği zaman su ictigide midesinde şişecek cunku katkı maddesinin amacı o olduğundan kareciğer iflas edıcek ölumler başlıcak
2- kuş yaglanıcak kılo alıcak
3- erkeğin döl verimi düşücek bu yuzden boş yumurtalar coğalıcak .
4 dişiler kılo alıp yaglandığından yumurta sıkışması olayları ve yumurtlamamalar başlıcak
daha cok örnek var sen bunları bence göz onunde bulundur kuşlarını tehlikeye atma.
biz bunu 7-8 yıl önce kanaryalarda deniyen abılerımız vardır cok zararlarını görduler senınde görmeni istemem.
valla bu açıklamanın üstüne sanırım kimse vermeyecek...teşekkürler

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Serkan KUCCUK' Alıntı:
1- kullandığın katkı maddesi kuş yediği zaman su ictigide midesinde şişecek cunku katkı maddesinin amacı o olduğundan kareciğer iflas edıcek ölumler başlıcak
2- kuş yaglanıcak kılo alıcak
3- erkeğin döl verimi düşücek bu yuzden boş yumurtalar coğalıcak .
4 dişiler kılo alıp yaglandığından yumurta sıkışması olayları ve yumurtlamamalar başlıcak
daha cok örnek var sen bunları bence göz onunde bulundur kuşlarını tehlikeye atma.
biz bunu 7-8 yıl önce kanaryalarda deniyen abılerımız vardır cok zararlarını görduler senınde görmeni istemem.
+1 ;D