SÖYLEDİLERDİDE İNANMADIM AMA BAKIN SİTEMİZLE GRUR DUYALIM

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Bilgi Bankamız
Forum
Arama
Üye Listesi
Ajanda
Yardım
Tarih: 26.09.2012, Saat: 18:41Hoşgeldin, KEMAL AKBULUT. Kullanıcı Paneli Arkadaşlarım Çıkış Yap maaa :)
Son Yorumlar Bugün Yazılan Yorumlar Özel Mesajlarınız: Toplam 4, Okunmamış 2

Forumumuzdaki üyelik hesabınız yönetim kararı ile yasaklanmıştır.
Forumdan yasaklanma sebebiniz: ticari amaçlı üyelik
Hesabınızın tekrar aktif olma süresi: Süresiz yasaklandı.

Sultan Papağanları - Sultan Papağanı Forum
Forum Yönetimi Mesajı

Sultan Papağanları - Sultan Papağanı Forum
Bu Sayfaya Erişim İzniniz Yok. Bunun Sebebi Aşağıdaki Nedenlerden Dolayı Olabilir:
Üyelik Hesabınız Banlanmış veya Bu Sayfaya Erişim İzniniz Engellenmiş Olabilir.
Yöneticilere Ait Özel Bölüme veya İzniniz Olmayan Bir Kaynağamı Girmeye Çalışıyorsunuz? Forum Kurallarından Bu İşlemi Yapma Yetkinizin Olup Olmadığını Kontrol Ediniz.
Hesabınız, Hala Aktivasyon Maili veya Yönetici Onayı Bekliyor Olabilir. (Aktivasyon Kodunu Tekrar Yolla)
Eğer Doğrudan Bu Sayfaya Eriştiyseniz, Size İzin Verilen, Uygun Formlar veya Linkleri Kullanabilirsiniz.

Şu anda Giriş Yaptığınız Kullanıcı Adı: 'KEMAL AKBULUT'

SAKLI GİZLİ BİR İŞ YOK  SAĞOLASINIZ SİTEDE EMEĞİ GEÇEN TUM HERKES ARZULAR ŞELALE

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Yok hocam satışa izin var elbet ama yanılmıyorsam satış yapabilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşmak lazım.
Ben de üyeyim o siteye ve kuş satışı yapıyorum, site sahipleri gayet cana yakın ve saygılı, zaten ana sayfalarında bu forumun reklamı da var.
Yanlış anlaşılma olmuştur veya dediğim gibi belli bir mesaj sayısına ulaşılmadığı için engellenmişsindir.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal abi canını sıkma onlar ne kaybettiklerinin farkında değillerdir farkına varınca anlarlar yaptıkları eşş..  smileki Slm

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
amannn Kemal abim canın sağolsun zaten seni başka sitelere vermeyiz isabet olmuş :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BEN HERKESTEN MEMNUNUM SÖYLEDİKLERİNİ SINAMAK ADINA BİR ARAŞTIRMA VE BULUNDUĞUMUZ SİTENİN FARKINI ORTAYA KOYMA ADINA  GÖNLU BU SEVGİDEN GEÇEN HERKESLE BU SİTEDE BULUŞMAK DİLEĞİ İLE SLM