Spray gözüne kaçtı

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Ürkütmeyim diye elime almadım uzaktan üstlerine bit sprayi sıktım koruma olsun diye goştiğin gözüne kaçtı sanırım sık sık kapatıp açıyor gözünü kör filan olmaz değilmi avispray kullanıyorum sıkıntı olmaz değilmi?  :(

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
acil cevap verin lütfen sağ gözü açıkken sol gözünü kısıyor hala düzelirmi ne yapabilirim ??

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
nolur nolmaz diye kuşu elime aldım ılık suyla gözünü hafif serpiştirerek ıslattım yıkadım

Ali bal

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
kardesım pırelenmedıyse pıre ılacı nıye sen kafesını temız tut tuneklerı temızle ve bı dusluk koy yeter ne dıye olmıyan soruna cozum arıyorsun lutfen bu sekılde kas yapyım derken goz cıkarmıyalım onlarda bı can

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Ali BAL' Alıntı:
kardesım pırelenmedıyse pıre ılacı nıye sen kafesını temız tut tuneklerı temızle ve bı dusluk koy yeter ne dıye olmıyan soruna cozum arıyorsun lutfen bu sekılde kas yapyım derken goz cıkarmıyalım onlarda bı can
normalde pirelenmişlerdi temizledim nadirende olsa pencere kenarında filan dolaşıyorlar bazen koruma olsun diye sıktım ama pişman oldum birdaha sprye kullanmıyacam durumu iyi zaten çok şükür sorun  yok gibi

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
üstaf aynı sorunla bende karşılaştım 3 çift 5 tek muhabbetime ve  bir çift hint bülbülüme uzaktan avispray sıktım. hepsine eşit sıktım kaşındılar öne ama sonra sıkıntı olmadı, bir çift hariç. çiftlerimden biri çok tepki verdiler, ertes, sabah baktığımda gözleri kızarmıştı ikisininde korktum kör olacaklar diye. spreyle gözler,ne doğru sade su sıktım. birkaç güne geçti. alerjik tepki gibi bişey oldu

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Murat NUR' Alıntı:
üstaf aynı sorunla bende karşılaştım 3 çift 5 tek muhabbetime ve  bir çift hint bülbülüme uzaktan avispray sıktım. hepsine eşit sıktım kaşındılar öne ama sonra sıkıntı olmadı, bir çift hariç. çiftlerimden biri çok tepki verdiler, ertes, sabah baktığımda gözleri kızarmıştı ikisininde korktum kör olacaklar diye. spreyle gözler,ne doğru sade su sıktım. birkaç güne geçti. alerjik tepki gibi bişey oldu
ele alıp sıkmak daha doğru sırf güvenini bozmasın diye uzaktan sıktım sıkıntı oldu bir dahada sıkmam zaten sizde öyle yapın neyse gözünü yıkadım sıkıntısı yoktu gündüz kontrol ederim yine..

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Geçmiş olsun ben hayvanın gözüne bisey olacak diye çık korktum, vilmectin kullanın spreyle ugrasmazsiniz. Ben kendi kuslarima damlattim vilmectin, yeni aldıklarına sprey kullandım onlara da vilmectin damlatacam

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi