Mehmet Gün
Üyemiz
Ürkütmeyim diye elime almadım uzaktan üstlerine bit sprayi sıktım koruma olsun diye goştiğin gözüne kaçtı sanırım sık sık kapatıp açıyor gözünü kör filan olmaz değilmi avispray kullanıyorum sıkıntı olmaz değilmi? 
normalde pirelenmişlerdi temizledim nadirende olsa pencere kenarında filan dolaşıyorlar bazen koruma olsun diye sıktım ama pişman oldum birdaha sprye kullanmıyacam durumu iyi zaten çok şükür sorun yok gibiAli BAL' Alıntı:kardesım pırelenmedıyse pıre ılacı nıye sen kafesını temız tut tuneklerı temızle ve bı dusluk koy yeter ne dıye olmıyan soruna cozum arıyorsun lutfen bu sekılde kas yapyım derken goz cıkarmıyalım onlarda bı can
ele alıp sıkmak daha doğru sırf güvenini bozmasın diye uzaktan sıktım sıkıntı oldu bir dahada sıkmam zaten sizde öyle yapın neyse gözünü yıkadım sıkıntısı yoktu gündüz kontrol ederim yine..Murat NUR' Alıntı:üstaf aynı sorunla bende karşılaştım 3 çift 5 tek muhabbetime ve bir çift hint bülbülüme uzaktan avispray sıktım. hepsine eşit sıktım kaşındılar öne ama sonra sıkıntı olmadı, bir çift hariç. çiftlerimden biri çok tepki verdiler, ertes, sabah baktığımda gözleri kızarmıştı ikisininde korktum kör olacaklar diye. spreyle gözler,ne doğru sade su sıktım. birkaç güne geçti. alerjik tepki gibi bişey oldu