STÜDYO KAFESİM SİZCE NASIL OLMUŞ?

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Değerli sayfa üyeleri yapmış olduğumuz stüdyo kafesini sizlerle paylaşmak istedim..

KAFES SAĞLAM MALZEMEDEN  YAPILDI ABİLERİM.. :)

Çift cidarlı dış yüzeyi klima santrallerinde kullanılan hücrelerden yapılmıştır.

Cidarlar arasına ısı ve sese karşı izolasyon malzemesi olarak DIN -4201 Al sınıfı taş yünü, 50

kg/m3 yoğunlukta cam yünü kullanılmaktadır. Panellerin dış yüzey kaplaması standart olarak

elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır.

Stüdyo Kafes Ölçüleri

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
gülmekten öldüm neresinin komik olduğunuda bilmiyom ama t tüneği biraz daha büyütseniz kuş daha rahat eder

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
burak eline sağlık.Malzemeler biraz kalın değilmi atılmalzemelerimi değerlendirdin,sanki hasta kabinini çağrıştırdı bana

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Cengiz BASUT' Alıntı:
burak eline sağlık.Malzemeler biraz kalın değilmi atılmalzemelerimi değerlendirdin,sanki hasta kabinini çağrıştırdı bana

Abi fabrikaya ölçüleri verdim çalışanlar sağlam birşey  olsun diye öyle yapmış :)

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Mustafa DEMİR.' Alıntı:
gülmekten öldüm neresinin komik olduğunuda bilmiyom ama t tüneği biraz daha büyütseniz kuş daha rahat eder
bunun neyine gülmekten öldünüz anlamadım ama stüdyo kafesin ne amaç için kullanıldığını sanırım hatta sanmam eminim bilmiyorsunuz tünek çok küçükmüş kuş rahat edemiyormuş...burak kardeşim ama sende hata niye böyle yaptın ya oraya bitane gürgen agacı dikseydin keşke hatta yemlik suluk falan da koyaydın iyiydi sonuçta kuş bütün gününü orda geçiriyor rahat etmesi lazım dimi.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
uzun kuyruklu kuşlar için sıkıntı yapar tünek boyu ayrıca çok güzel havalı olmuş ince malzeme kullanılsa dahada güzel olurdu. tebrik ederiim çok begendim. thumbsupbo

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Hocam güzel olmuş gerçekten... thumbsupbo
Bu resimler de belki fotoğraf çekim tekniğinizi geliştirmenize yardımcı olurlar..

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Burak kardeşim ellerine sağlık. fakat diğer kişilerinde dediği gibi biraz daha ince yapsan daha iyi olacakmış :) Gerçi herşeyin ilki bi basamaktır sonra gelecek modeller için :)

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Güzel olmuş bol bol yavruları çekmen dileğiyle

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok güzel elinize sağlık.
Son fotoda kuşun duruşu komik. Banada komik geldi. Öyle bir hınzır bakışı var. Sanki 3 cm arayı bulsam fırlar kaçarım der gibi bakmış. Tebrik ederim çok güzel bir poz yakalamışsınız.
Maaşallah.

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM.. ÇEKİM TEKNİKLERİ İLE İLGİLİ ŞUAN BİLGİ ALDIĞIM BİRKAÇ ABİ VAR İNŞ GÜZEL ÇEKİMLER ÇIKACAK..