Şu dişinin çeresine bi göz atarmısınız?mantar mı? başka birşey mi?

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
arkadaşlar dişi kuşum yaklaşık 2,5-3 yaşlarında son 6 aydır çeresinde böyle bir koyulaşma var...başlarda bu kadar değildi ama zamanla iyice belirginleşmeye başladı sürekli üreyen çiftim di bu olaylar başladı başlayalı hiç yumurtlamadı.erkek te resmen soğudu dişisinden biri kafesin bi ucunda diğeri bi ucunda hep.soğuktandır diye düşünüyordum ama artık kafam iyice takılmaya başladı bu duruma...bana mantar gibi geldi ama emin değilim çünkü daha önce hiç böyle bir sağlık problemi yaşamadım kuşlarımda.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi kızışıp da her kuş hareketli olmaz ki. Yani resimler de pek net değil ama bana kızıştığı için gibi geldi

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
allahallah sıkıntı erkektemi yani?
2 yıldır eşler ve 5-6 ağız yavru aldığım kuşlar...son 6 aydır hiç çiftleşmiyorlar.kızgınlık yumurtasıda olmadı hiç.bu yaşta bir dişinin eşini değiştirmekte mantıklı gelmiyor şimdi başka bir eşi kabulleneceğini hiç sanmıyorum...

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Fotoğraflar net değil ama bana da kızışma gibi geldi

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Erhan KİRET' Alıntı:
allahallah sıkıntı erkektemi yani?
2 yıldır eşler ve 5-6 ağız yavru aldığım kuşlar...son 6 aydır hiç çiftleşmiyorlar.kızgınlık yumurtasıda olmadı hiç.bu yaşta bir dişinin eşini değiştirmekte mantıklı gelmiyor şimdi başka bir eşi kabulleneceğini hiç sanmıyorum...
bence  değiştirme yerine kısa süreli ayrı kafeslerde tutup . Özel diyet uygulayın

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kızgın dişilerin burunları bu şekilde oluyor biraz pütür pütür oluyor onu sorun yapmanıza gerek yok