VyS
Takipçi Üyemiz
Suan ılk yawrum çıktı anneye babaya ek olarak ne wermelıyım mama yemıyorlar.bıde haftada 1 gun avıvıt werıyorum dewam edım mı ?
Veysel DELEN' Alıntı:Suan ılk yawrum çıktı anneye babaya ek olarak ne wermelıyım mama yemıyorlar.bıde haftada 1 gun avıvıt werıyorum dewam edım mı ?
Veysel DELEN' Alıntı:Suan ılk yavrum çıktı anneye babaya ek olarak ne vermelıyım mama yemıyorlar.bıde haftada 1 gun avıvıt verıyorum devam edım mı ?
Benim kuşlarımda mamayı bir türlü yemiyorlardı ben ısrarla yapıyor yedirmeye çalışıyordum. Değişik şeyler katarak deniyordum en sonunda buldum. Toz halinde satılan bebek mamalarından aldım bebe büskivisini ezip un haline getirdim mamaya kattım irmik, pirinç unu ve galeta ununu mamaya ekledim bu toz karışımı kavanozda saklıyorum haşlanmış yumurtayı ve havucu rendeliyorum toz karışımdan üzerine döküp karıştırıyorum hafif nemli bir hal alacak şekilde ayarlıyorum çok ıslak olursa kuşlarım yemiyor ama bu şekilde yapınca yediler bende baya uğraştım yedirene kadar. bu mamaya kalamar kemiğini ezip toz haline getirerek katıyorum birde bira mayası ve diazeym 256 katıyorum çok az miktarda. Deneyin bence bu mamayı belki yerler.Veysel DELEN' Alıntı:Suan ılk yawrum çıktı anneye babaya ek olarak ne wermelıyım mama yemıyorlar.bıde haftada 1 gun avıvıt werıyorum dewam edım mı ?