Şuan Ilk yavru Çıktı Ne Wermelıyım Anne Babaya Yemden Başka?

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
Suan ılk yawrum çıktı anneye babaya ek olarak ne wermelıyım mama yemıyorlar.bıde haftada 1 gun avıvıt werıyorum dewam edım mı ?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
MAMAYA DEVAM MUTLAK YERLER MAMAYI SEVDİRMEYE ÇALIŞ DEĞŞİK KATKILAR  KOY DENE VEYA AŞURELİK BUĞDAYI GECEN SUYA KOY 24 SAAT BEKLET SONRA SERVİS YAP KAP İÇİNDE GÖZLEMLE YANINA PROTEĞİN TOHUMLARI EKLE B K VİTAMİN DESTEĞİ OLAN ÜRÜNLERDEN VER O KADAR AMA EN GÜZELİ DOĞAL DESTEK FORM TOPİCLERİNDE GEREKEN BİLGİLER VAR VE KESİNLİKLE RAHATSIZ ETME

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Veysel DELEN' Alıntı:
Suan ılk yawrum çıktı anneye babaya ek olarak ne wermelıyım mama yemıyorlar.bıde haftada 1 gun avıvıt werıyorum dewam edım mı ?
Benim kuşlarımda mamayı bir türlü yemiyorlardı ben ısrarla yapıyor yedirmeye çalışıyordum. Değişik şeyler katarak deniyordum en sonunda buldum. Toz halinde satılan bebek mamalarından aldım bebe büskivisini ezip un haline getirdim mamaya kattım irmik, pirinç unu ve galeta ununu mamaya ekledim bu toz karışımı kavanozda saklıyorum haşlanmış yumurtayı ve havucu rendeliyorum toz karışımdan üzerine döküp karıştırıyorum hafif nemli bir hal alacak şekilde ayarlıyorum çok ıslak olursa kuşlarım yemiyor ama bu şekilde yapınca yediler bende baya uğraştım yedirene kadar. bu mamaya kalamar kemiğini ezip toz haline getirerek katıyorum birde bira mayası ve diazeym 256 katıyorum çok az miktarda. Deneyin bence bu mamayı belki yerler.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim kuşların daha yavrusu yok ama inşallah darısı onlara :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlara hergün mama verin onlar ihtiyaç duyup yerler yavru bakmak kolay değil. Yavru oldu mu her gün mama verilmesi gerekir.