Şükürler olsun Ya Rabbi

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Tamam Kemal Abi tüm yavrular sağ saglim çıksınlar o benim aklımda zaten :) Ama bugün yem ve su verirken yumurtanın dışarı atıldıgını gördüm bu neden olabilir sessiz ortamda rahatsız edende yok ama dün misafirler vardı çocuklar çok oynuyorlardı kovdum ama geç olmuş galiba :(

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Hala 2 yumurta çıkmadı ve dişi 2 yumurtayıda farklı yerlere koymuş durumda yuvalıkta ne yapmam  gerek.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SEN YUVALIĞI AÇTIĞIN AN O YUMURTALARIN POZİSYONU DEĞİŞİR KAPATTIMI OLMASI GEREKEN HALİ ALIR SEN SIKILMA SABRET SENİN MÜDAHALEN FAZLA BİR ŞEY DEĞİŞTİRMEZ ONLAR İŞİ BİLİR EĞER BŞSA ATAR YADA ÇIKMAZ ZATEN 2 DÖNEM ÖĞRETİMİNİZ HAYIRLI OLSUN SLM

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Teşekkürler Kemal Abi zaten ilk yumurtlama bunların olması normal bence kuşları dogalgaz peteginin yanına koydum sıcacık yatıyorlar inşallah 2. yumurtlamada hepsi sagsalim çıkar aza kanaat etmeyen çoğu bulmazmış.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Hayırlı olsun çıkan yavru sağ salim büyür inşAllah.

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
İnşallah tüyleri beyaz beyaz sırtına geldi kaç günde tüm tüyleri çıkar ve yem kırmaya başlar.

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Yavrulara  bilezik takmak istiyorum bu mümkünmü nereden nasıl temin edebilirim kuşun yumurtadan çıkış tarihini vs bilgilerini biliyorum.Bunun bir maliyeti  varmı varsa ne kadar bilgi verirmisiniz.

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Hafiften siyah siyah tüyleri çıktı inşallah yem kırmayı da ögrenecek dişi ve erkek gene çiftleşti diger 2 yumurta içinde döl var fakat oluşmamış yavrular onları atmak zorunda kaldım kokmuş bir vaziyette duruyorlardı  bu yavru kuş kaç günlükkken yem kırmayı ögrenir.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Şinasi KÖSTEKLİ' Alıntı:
Yavrulara  bilezik takmak istiyorum bu mümkünmü nereden nasıl temin edebilirim kuşun yumurtadan çıkış tarihini vs bilgilerini biliyorum.Bunun bir maliyeti  varmı varsa ne kadar bilgi verirmisiniz.
Kendi adına bilezik olsun diyorsan öncelikli bir dernege üye olacaksın.(Maliyet olarak her derneğin kendine göre giriş ücreti ve yıllık aidat ücreti var)Ama bilezik yaptırma bu sene bitti.Sana yakın arkadaşlardan 5-6 adet rica etsen verirler.Yada Künyeci mehmet e sipariş vererek özel bilezik yaptırabilirsin.Ama bu bilezikler TKKF yarışmalarında geçersiz bilğin olsun.