Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 19 Haz 2013 #1 http://www.dailymotion.com/video/x1125ov_sulfur-kakadu-papaganim_animals#.UcHiRdR8V8I
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 19 Haz 2013 #2 Abi bu pambık değil mi? Bunun eşi vardı ne oldu? Eşe atmayacak mısın?
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 19 Haz 2013 #3 R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Abi bu pambık değil mi? Bunun eşi vardı ne oldu? Eşe atmayacak mısın? Genişletmek için tıkla ... Yok bu Pamuk değil.. bu erkek olan adını daha koymadıgım.. Pamuk baska yerde Bu iyice Kızıssın diye bekliyorum.. nihahı sonra kıyacagım inş
R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Abi bu pambık değil mi? Bunun eşi vardı ne oldu? Eşe atmayacak mısın? Genişletmek için tıkla ... Yok bu Pamuk değil.. bu erkek olan adını daha koymadıgım.. Pamuk baska yerde Bu iyice Kızıssın diye bekliyorum.. nihahı sonra kıyacagım inş
G Gökhan YILMAZ Uzman Üyemiz Katılım 1 Tem 2011 Mesajlar 2,224 Adı Gökhan Soyadı YILMAZ 19 Haz 2013 #4 Maşallah. Sevdiriyo kendini kerata. Avusturalyadan arkadaşım gelecek 2 ay sonra kısmetse bende bi adet almayı düşünüyorum
Maşallah. Sevdiriyo kendini kerata. Avusturalyadan arkadaşım gelecek 2 ay sonra kısmetse bende bi adet almayı düşünüyorum
M mehtapyılmaz Uzman Üyemiz Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 1,484 Konum Ankara Adı Mehtap Soyadı Yılmaz Maraşlıoğlu 19 Haz 2013 #5 Çok güzelmiş maşallah...