SULTAN PAPAĞANI ÜRETİMİ YAPANLAR YADA BESLEYENLER YARDIM EDİN . . .

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
MERABALAR . PERŞEMBE GÜNÜ ERKEK BİR SULTAN PAPAĞANI ALDIM. DAHA YAVRU . KAFASI  KEL. DİKKAT ETTİMDE . KUŞ GÖZLERİNİ KAPATIP AÇARKEN SOL GÖZÜ İLE SAĞ GÖZÜ AYNI ANDA KAPATIP AÇMIYOR BU OLAY SÜREKLİ OLMUYOR BAZEN OLUYOR . . YANİ NASIL ANLATSAM BİLEMİYORUM. SOL GÖZ SÜREKLİ KAPALI DEĞİL. İLK DEFA SULTAN PAPAĞANI BESLİYORUM VE BÖYLE BİR OLAY BAŞIMA GELDİ. SULTAN PAPAĞANI BESLEYEN YADA ÜRETEN ABİLER YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? KUŞUN YANINA GİDİYORUM VE KUŞUN ÖNCE SAĞ GÖZÜNE BAKIYORUM  AÇIK . SOL GÖZÜNE BAKIYORUM KAPALI . AMA SÜREKLİ KAPALI DEĞİL BAZEN KAPALI.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
abicim keşke video çekebilsem. telefonumuzun usb kablosu kayıp. kart okuyucumuzda arızalanmış herhalde. çalışmıyor. sen üretim yaptıysan yada beslediysen böyle birşey başına geldimi ?

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
slm;

kafası neden kelmiş aldığın kişiye sordunmu,belki daha önce bulunduğu bir ortamda diğer kuşlar tarafından darbe almış olabilir.kuşun iki gözünede dene me yaparmısın,elinli yavaşça yaklaşyır bakalım iki gözününde görür olduğunu test et.
benim tahminim anlattıklarına göre okuş birşeyden dolayı gözlerinin birinden acı çekiyor olmalı.

suluğuna bebek aspirinin yarısını kırıp verirmisin,bunu 2 gün dene,

kolay gelsin

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
emin olmadan kusa ilac vermeyin.. yeme yeni düsen yavruların kafa tüylerinde kellik olabiliyor bu normal bir durumdur... video koymadan yorum yapamıycam gecmis olsun

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
ALDIĞINIZ KUŞ YAVRU DİYOSUNUZ
BÜYÜK İHTİMAL KUŞUNUZ TÜYLENMEYE BAŞLARKEN ANNE VEYA BABA TÜYLERİNİ YOLMUŞ OLABİLİR VUCUT TÜYLERİNİ HIZLI BİR ŞEKİLDE DÜZSEDE KAFA TÜYLERİNİ DÜZMESİ BİRAZ DAHA UZUN ZAMAN ALIYOR BÜYÜK İHTİMAL ZAMAN İÇİNDE DÜZECEKTİR
AMA SİZ YİNEDE BİOTİN TAKVİYELİ BİR İLAÇ KULLANIRSANIZ BU SÜRE KISALACAKTIR. GÖZLERİ İÇİN İSE HAREKETLİ HALİNİ GÖRMEDEN BİR ŞEY SÖYLEMEK ÇOK ZOR.
GEÇMİŞ OLSUN
photo OLSAYDI DAHA NET CVPLAR VERİLEBİLİRDİ

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
yorumlarınız için teşekkür ederm. zafer bey  test ettim. kuşun sol gözü görüyor . yani kuşun kafası sağ taraftayken sol taraftan elimle yaklaştım ve elimi farketti.