G gtatas Takipçi Üyemiz Katılım 5 Eki 2011 Mesajlar 154 Konum İzmir Adı Gürcan Soyadı Tataş 14 Eki 2012 #1 Acaba neden kuşlarımız dışkıları ile sulukları kirletirler. Bunu araştıran ya da bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Herkese hayırlı üretimler.
Acaba neden kuşlarımız dışkıları ile sulukları kirletirler. Bunu araştıran ya da bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Herkese hayırlı üretimler.
Y yosuncan1 Uzman Üyemiz Katılım 3 Haz 2012 Mesajlar 1,808 Konum mardin Adı fatih Soyadı mansız 14 Eki 2012 #2 Gagalarını dışkıya batırıp sulukta yıkamaya çıktıkları için .bende böyle
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 14 Eki 2012 #3 GECE SULUGUN AGIZ KISMINA GELIP UYURLAR ONDAN....
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 14 Eki 2012 #4 Karahan UZUN.' Alıntı: GECE SULUGUN AGIZ KISMINA GELIP UYURLAR ONDAN.... Genişletmek için tıkla ... +11
Karahan UZUN.' Alıntı: GECE SULUGUN AGIZ KISMINA GELIP UYURLAR ONDAN.... Genişletmek için tıkla ... +11
M MetiN CanseveR Uzman Üyemiz Katılım 5 Eyl 2012 Mesajlar 301 Konum Kocaeli / Körfez Adı Metin Soyadı Cansever 15 Eki 2012 #5 Aynısı bendede vardı çözümü , suluğu bel hizası üstüne aldım problem bitti.Suluk tüneğin dibinde olunca içini batırıyorlar yem ve dışkı vb. erişme mesafesinde biraz yüksek ve uzağa koyun problem biter kanımca.
Aynısı bendede vardı çözümü , suluğu bel hizası üstüne aldım problem bitti.Suluk tüneğin dibinde olunca içini batırıyorlar yem ve dışkı vb. erişme mesafesinde biraz yüksek ve uzağa koyun problem biter kanımca.
M MetiN CanseveR Uzman Üyemiz Katılım 5 Eyl 2012 Mesajlar 301 Konum Kocaeli / Körfez Adı Metin Soyadı Cansever 15 Eki 2012 #6 Serkan KUCCUK' Alıntı: Suluklardakı suyu her gun degiştirin sulukları haftada 2 kez camaşır suyuyla dezefekde edilmesı gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... engeç 2 günde bir suyu değişirim , çok güzel yıkarım ama hiç dezenfekte etmedim. bunu dikate alırım sağol.
Serkan KUCCUK' Alıntı: Suluklardakı suyu her gun degiştirin sulukları haftada 2 kez camaşır suyuyla dezefekde edilmesı gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... engeç 2 günde bir suyu değişirim , çok güzel yıkarım ama hiç dezenfekte etmedim. bunu dikate alırım sağol.