Şunlara Bakarmısınız ???

özcan gök

Takipçi Üyemiz
Adı
özcan
Soyadı
gök
bana imkansız gibi geliyor eğer böle bişide varsa ve kuşlara bütün yavrulara birden baktırıyorsa günah yani anne babanında bir yere kadar resmen helak ediyor şahsi görüşüm.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
özcan gök' Alıntı:
bana imkansız gibi geliyor eğer böle bişide varsa ve kuşlara bütün yavrulara birden baktırıyorsa günah yani anne babanında bir yere kadar resmen helak ediyor şahsi görüşüm.
bencede amaa gerçek gibiii ???

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
13 tane yumurta yapan yerli muhabbet gördüm ama yumurtaların hepsini çıkarıp yavruları büyütmesi imkansız.Benim şahsi görüşüm çok sayıda yumurta yapan dişilerin yumurtalarının bir kaçının altından alınıp 5-6 yumurta yapan dişilerin altına konulması gerekir.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
mustafa karaeli' Alıntı:
13 tane yumurta yapan yerli muhabbet gördüm ama yumurtaların hepsini çıkarıp yavruları büyütmesi imkansız.Benim şahsi görüşüm çok sayıda yumurta yapan dişilerin yumurtalarının bir kaçının altından alınıp 5-6 yumurta yapan dişilerin altına konulması gerekir.
+

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
mustafa karaeli' Alıntı:
+1

yavuz alptekin' Alıntı:
bunun mantıklı açıklaması var mı acaba?ben idrak edemedim
mantıklı gelen bi yanı yok abi daha önce altında 14 yawru + yumurtaları olan videolar görmüştüm bulamadım bulunca ekleyeceğim

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
benimki bu kuluçkada 5 taneyi zor yaptı üstüne tüy dökümü denk geldiği için hala bitkin scared ahaaa

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Adam nerde yumurta varsa doldurmuş
    Doğrudur muhtemelen Fakat o hakdeki yumurtalardan çok kayıp vereceğini bilmiyor mu acaba ?
    Bilipte gereken tedbirleri almamanın günahı bile vardır.
    Ayrıca Kuşlarımız ahmak değil, şartlara göre, yuvalık büyüklüğüne göre yumurtluyorlar, önceki dönemden kalmış çıkamayan yumurta olursa yuvalıkta onu/onları dışarı atıyorlar.
    Videoların çekilme amaçlarını anlayamadım fakat bakıcısının "Özrü kabahatinden büyük"..

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Makineli tüfek gibi. Bu kadar dar yerde bu kadar üretim. Bu kuşa en dar yerde en maksimum kapasite ödülünü vermek lazım. Üreticisine de bir kat sopa atmak lazım. Böyle verimli bir çifti (verimli olmasa dahi) böyle bir yuvalığa zorunlu bıraktığı için.  neeee

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
insanda biraz Allah korkusu olur be ne ya...
Hadi Allah a inanmıyorsan bile azda olsa vicdan olur pis herif

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Doğrudur muhtemelen Fakat o hakdeki yumurtalardan çok kayıp vereceğini bilmiyor mu acaba ?
    Bilipte gereken tedbirleri almamanın günahı bile vardır.
    Ayrıca Kuşlarımız ahmak değil, şartlara göre, yuvalık büyüklüğüne göre yumurtluyorlar, önceki dönemden kalmış çıkamayan yumurta olursa yuvalıkta onu/onları dışarı atıyorlar.
    Videoların çekilme amaçlarını anlayamadım fakat bakıcısının "Özrü kabahatinden büyük"..