Şüpeleniyorum

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
Arkadaşlar iyi akşamlar. siz sayın abilere bir sorum olacak
3 gün once 5 çif yavrulu muhabbet satın aldım.Bir arkadaşın güvendiği birinden.2-3gün  oldu ama çiflerden birinde bir tuhaflık var.Sanki çif değilmiş gibilerde bana çif olarak satılmış sanki.Yani bu sonuca şurdan vardım.Sabah mama veriyorum kuşlara.Hangi kafese elimi uzatsam erkek kuşta giriyor yuvaya dişinin yanına,ürküyor tabi.Ama çiflerden birinin erkeğ bunu yapmıyor.Korkup yuvaya girmeye kalkıyor amadişi izin vermiyor.Hiç yuvalığa girinide gormedim onun.Dişinin 2 0rta boy yavrusu var,3 tanede yumurtası bu arada.Ben şüpheleniyorum,acaba erkeğ öldüde yanına başka erkek koyup çif diyemi sattılar bana.Sizce ne olabilir.Bir yardımcı olursanız sevinirim.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Veli IRMAK' Alıntı:
Arkadaşlar iyi akşamlar. siz sayın abilere bir sorum olacak
3 gün once 5 çif yavrulu muhabbet satın aldım.Bir arkadaşın güvendiği birinden.2-3gün  oldu ama çiflerden birinde bir tuhaflık var.Sanki çif değilmiş gibilerde bana çif olarak satılmış sanki.Yani bu sonuca şurdan vardım.Sabah mama veriyorum kuşlara.Hangi kafese elimi uzatsam erkek kuşta giriyor yuvaya dişinin yanına,ürküyor tabi.Ama çiflerden birinin erkeğ bunu yapmıyor.Korkup yuvaya girmeye kalkıyor amadişi izin vermiyor.Hiç yuvalığa girinide gormedim onun.Dişinin 2 0rta boy yavrusu var,3 tanede yumurtası bu arada.Ben şüpheleniyorum,acaba erkeğ öldüde yanına başka erkek koyup çif diyemi sattılar bana.Sizce ne olabilir.Bir yardımcı olursanız sevinirim.
VELİ ANLATTIĞIN BİRAZ ZOR DİŞİNİN YUMURTASI VE YAVRUSU VARKEN YANINA YABANCI ERKEK ATTIĞINDA O DİŞİ O ERKEĞİ ŞİMDİYE KADAR ÖLDÜREBİLİRDİ AMA İSTİSNALAR KAİDELERİ BOZMAZ ERKEK YUMUŞAK BİR DİŞİYE DENK GELMİŞ OLABİLİR confusedtw

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
Abi yani doğru olabilirmi,erkek yabancımıdır.Hepsini dişili erkekli zaman zaman öpüşürken görüyorum.Bunlar çif olmadığ içinmi yakınlasmıyor.Peki başka neden olabilir,yani sizin başınıza gelmis olsaydı ne düşünürdünüz

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
sana şöyle diyeyim kavga edip de çiftleşen kuşlarım var :D çiftleşmeden sonra dişi tekrardan saldırıyor erkeği öldürmeden ayırıyorum selahattin abinin dediği gibi eş değillerse bile eş olurlar yavruları büyütsün...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
BEN DÜŞÜNMEZDİM YAVRULAR BÜYÜDÜĞÜNDE YENİDEN EŞ OLURLAR
BENİM BİR ERKEĞİM DİŞİ YUMURTADAYKEN ÖLDÜ GECENYIL YANINA YENİ ERKEK ATTIM ERKEKTE DİŞİDE BİRBİRİNİ BENİMSEDİO YAVRULARI ÇIKARDILAR EŞ OLARAK DEVAM ETTİLER

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Zaman tanıman lazım, ortam değişti. Kurallar değişti, beslenme değişti. Bakan ellerin kokusu değişti. Her şeyin değiştiği bir ortamda kuşlarına zaman tanımalısın.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Veli bey, yazdıklarınız olağan davranışlar; Şu durumda şüpheleriniz sizi net bir sonuca ulaştırmaz.
  Kuşların Dünyası değişmiş.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her insan nasıl aynı yapı ve karakterde değilse diğer canlılardanda aynı davranışları bekleyemeyiz. Bazı dişiler yavrularını aşırı kıskanır. Bunu erkeğe bile aşırı derecede gösterebilir. Eşinin değişmiş olduğunu düşünmüyorum. Baka bir erkek olsaydı Selahattin abinin belirttiği gibi erkeği şimdiye kadar öldürürdü.