Şüphelenmeye Başladım ??

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Arkadaşlar dişi diye bildiğim kuşumdan artık şüphelenmeye başladım. ;D 1 senedir baktığım kuşum henüz çiftleşme belirtileri göstermedi. Resimleri koyduğum zaman bazı arkadaşlar erkek demişti. İçime bir kurt düştü.

Çok iyi anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi ?

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
müslüm bey kuş erkek değil aksine bariz dişi. erkekle arası nasıl eş tuttular mı

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Hilmi KURU' Alıntı:
müslüm bey kuş erkek değil aksine bariz dişi. erkekle arası nasıl eş tuttular mı
Eskiden çok daha iyiydi araları. Erkek yem yediriyordu, temizliyordu onu falan ama şimdi bunları pek yapmıyorlar. Erkek dişiye yanaşıyor ama dişi biraz huysuzlanıyor. Aralarında ki ilişki bir garip. Dişinin çere rengi hala değişmedi, o garip geliyor bana. Arkadaşlar bazı dişilerin çere renginin değişmediğini söyledi. Erkeği çoğu zaman istemiyor, oda gelip evdekilerin eline sürtünüyor. Erkek çiftleşme belirtilerini fazlası gösteriyor ama dişide hiçbir belirti yok ve isteksiz duruyor. Sarı için nijer kullandım ama erkek daha çok faydalandı ve artık kafeste durmaz hale geldi. Sürekli çıkmak istiyor. Bende nijeri kestim vermiyorum artık. Sarı için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum ama hala aynı.

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Koray ÖZDEMİR.' Alıntı:
yemlerine nijer karıştırıyormusunuz
Yukarıda da söylediğim gibi nijer kullandım fakar erkeğe yaradı. Dişide bir şey değişmedi. Erkek kuşum artık kafeste durmaz hala geldi. Bu yüzden nijer vermeyi bıraktım.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
nijerin fazlası da huysuzluk yapar cok vermemeniz lazım mama yapıp verin. cere rengi açıkken yavru alan arkadasım var o yüzden kahveye dönmemesini çok dert etmeyin. dişi kızışında erkeği kovmaktan vazgeçecek kendi gidecektir.evde beslenen kuşlarda aslında gözlemlenen bir durum az sabredin

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Hilmi KURU' Alıntı:
nijerin fazlası da huysuzluk yapar cok vermemeniz lazım mama yapıp verin. cere rengi açıkken yavru alan arkadasım var o yüzden kahveye dönmemesini çok dert etmeyin. dişi kızışında erkeği kovmaktan vazgeçecek kendi gidecektir.evde beslenen kuşlarda aslında gözlemlenen bir durum az sabredin
Teşekkürler kardeşim. Dişi kuşum biraz huysuz, pek bir çekingen. Ben buna bağlıyorum ve henüz erişkinliğe ulaşmadı sanırım.
Artık beklemeketen başka bir şey gelmiyor.