Sürekli Tüye Girme

hazal zen

Yeni Üyemiz
Adı
Hazal
Soyadı
Demir
Merhabalar 1 yaşında erkek muhabbet kuşum 2-3ay aralıklarla tüye giriyor.Tam bitip yeni tüyler geliyor derken bi 3-5 gün sonra bir posta daha dökme başlıyor.Bu kadar sık olmasının nedeni nedir ne yapabilirim acaba?Vitamin eksikliği ya da fazlalığı olduğunu sanmıyorum,dengeli veriyorum.Genel durumu ve dışkıları iyi,beslenmesine de dikkat ediyorum.Sürekli tüy kapsülleriyle geziyor hayvan.

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Ortam sıcaklığındaki değişim bunu yapabilir ya da az/fazla/duzensiz vitamin de bunu yapabilir.

Yaza geliyoruz, havalar ısınacak. Haftada 3 yulaf verebilirsiniz. Sıcaklığı stabil ya da gün içi sicakliga uygun hale getirmeye çalışın. Yilda 2 kere uyvun olabilir ancak 4 kere tüye girne yukarida belirttigim sebepleri düşünebilirsiniz.

hazal zen

Yeni Üyemiz
Adı
Hazal
Soyadı
Demir
Sıcaklık değişken değil aslında yani gündüz sıcak gece birden soğuyan bir ortam yok.Vitamini de düzenli veriyorum bunun dışında mama yeşillik meyve de yiyor.Bir ara vitamini kestim denemek için fazla gelmiş olabilir diye,gene aynısı oldu.Çözemedim sebebini bir türlü.

hazal zen

Yeni Üyemiz
Adı
Hazal
Soyadı
Demir
powermax b comlex ve biotin kullanınız aynı anda karıştırıp, ayrıca dış parazit tedaviside uygulayın. www.powermaxmama.com
Parazit yok sürekli kontrol ediyorum ama gene de yapmalı mıyım tedaviyi?Elimde şu an Versele Laga muta-vit tüylenme vitamini diye geçen bir ürün var,dediğiniz ürünleri de deneyeyim o zaman.Teşekkürler.