Tahmini Yavrunun Yumurtadan Çıkış Tarihi

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Selam Üstatlar ortalama bir muhabbet kuşunun yumurtası kaç günde çıkmaktadır.Benim bildiğim 21 gün ama kaç gün oynama olabilir.Bugün 22. Gün hala çıkmadı.

Bu arada kuşlarım yeniden çiftleşmeye çalışıyorlar.

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Havaların ve ortamın sıcaklığına göre değişebilir bazen.Normal şartlarda 17-18. günde çıkmaya başlar yavrular.Yumurtlama durumuna göre birer gün arayla çıkar..

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Kuşun ilk kuluçkası mı,belki çiftleşme olmamış olabilir.İlk yumurtada 21 gün olduysa diğerleri için bekleyin.10 gün daha bekleyin.İnşallah yavrularınız gelir..unda olmazsa bile 2. kuluçkda kuşlar tecrübe kazandığı için başka bir aksilik yoksa yavrularnz gelir.Az sabır edin dostum..:)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Yücel GÖRGÜN' Alıntı:
Havaların ve ortamın sıcaklığına göre değişebilir bazen.Normal şartlarda 17-18. günde çıkmaya başlar yavrular.Yumurtlama durumuna göre birer gün arayla çıkar..
+1
nadir durumlarda 22-23 günü bulabiliyor..

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
18 günde kesin çıkmaya başlıyor 21 gün biraz geç bence

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
ilk yumurta büyük ihtimalle döllenmemiştir. diğer yumurtalarıda led ışıklı lambalarla kontrol edebilirsiniz.

erken

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem
Soyadı
hekimoğlu
şahin bey başka bir yorumunuzda resimden boş dolu biliyordunuz bunun tekniği nedir

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
Murat GÜLLÜ' Alıntı:
Eğer hiçbir yumurta ne kadar sürede çıkmaz işe kuşun altından almalıyım.Aldığımda kuş bunalıma filan girermi :)
öncelikle inşallah güzel yavrular alırsın ama eğer yumurtalar boşsa altından alabilirsin biz de daha 1 hafta önce aldık altından boş yumurtaları kuşta bi problem olmuyo hatta senin sorunun aynısını bende sormuştum :)

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Bugün yumurtaların hepsini kırmış :( Oysa yumurtladığında ne kadar heveslenmiştim.

Ceyhun kardeşim peki ondan sonra tekrar yumurtladımı yumurtladıysa çıktımı acaba

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
Hadi ya :( gerçekten üzüldüm peki kontrol etmişmiydin yumurtaları? Dolumuydu? Ben altından alalı 1 hafta oldu daha... Yani yumurta yok ama dişi vaktinin çoğunu yuvalıkta geçiriyor tekrar erkekte kur, kusma vs başladı ama çiftleştiklerini daha görmedim... yuvalığı hiç çıkartma bence böyle devam et büyük ihtimalle tekrar çiftleşirler ve yumurtalar gelir kardeşim ;)