Takan yok

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Sitedeye son 3 gundur konu danisyorum takan yok keyfine gore herkes biraz daha duyarli olalim

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Ali bey..
Yazdığınız konuları en az 50 kişi okumuş baktım..
Yalnız cevap verilmemiş..
Ya insanların  cevabi yok ya sitede cevap daha önceden çok yada soru yanlış...
Kuslarim opusuyor koklasiyor ama ciftlesmiyor yardim edin demissiniz..
Nasıl bi yardım beklediniz bilemiyorum ama sabır tek çare... çünkü yeni bi kuş aldınız..
Sabır cevabi da forumda binlerce kez verildiği için cevap gelmemiş olabilir mesela size..
Lütfen rica ediyorum hatta yalvarıyorum attığınız başlık dahil dikkat edelim..
Forumumuz duyarli ve bilgili bir sürü üyeye sahip ama bu üyeler bilgisayar başında sürekli degiller.. işleri güçleri var.. zaten gördüklerinde bildigini paylaşır hepsi..
Çoğu zaman insanlar foruma üye olup daha kendini tanitmadan bir soru sorar cevap gelir birkactane.. teşekkür bile etmeden çeker gider.. alacağını almıştır.. yada tersler zaten onu biliyoruz sen asıl soruma cevap ver diye..
buna ragmen degerli forum arkadaşlarım herkese yardimci olmak ister..
kendilerine yillarca yardim bulamamalarina rağmen.. onlarda kendi arastirsin bulsun benim gibi demez..
Ali bey takan var emin olun..
Başlıklar biraz daha ilgi çekici olsun mesela.. konu güzel aktarilsin. Resim yuklensin mümkünse.. bbakın ne güzel cevaplar gelir..
Saygılar..

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Özcan Bey,
Durumu gayet güzel ve olumlu bir tarzda açıklamışsınız. Ben  cevap verilmeyen yazıyı birkaç defa okumuştum. Açık söyleyeyim ne anlayacağımı bilemedim. Cevap gelmiyorsa biraz kendi yazdığımızı okuyup bu anlaşılıyormu diye bakmak lazım.
Ali Bey,
Hikayeniz önce (anladığıma göre) ilk dişi ile başlıyor onunla yakınlaşma olmuş iken o dişi kaçıyor ve 2 numaralı dişi ile aynı noktadan devam eder mi? veya niye devam etmiyor gibi yazılmış  ya da ben öyle anlıyorum. Burada ki arkadaşlar kuş psikoloğu değiller, kuş davranış uzmanı da değiller. Yazı daha anlaşılır olmalı talep te çok net olmalıydı.
Yorum yapacak kişilerde yanlış yorum yapmamak adına, tam anlamadan yorum yazmaktan kaçınmaktadırlar.

Ali ball

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
Aciklamalariniz icin tesekkur ederim ayrica k bakmayin bianlik durgunluk olunca ayni sekilde devam eder dusuncesiyle yazmistim tekrardan k bakmayin

YagmurduasI

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
ÇALIŞKAN
Özellikle Ayhan bey çok ilgili herşey için teşekkğr ediyorum. Ve size tavsiye hatta bu yazılanı okuyan herkese tavsiyem forumu boş vakitlerinde baştan aşağıya okusunlar. İlerdeki üretim hanem için geniş bilgi yardımlaşma ne ararsanız var. Başta Ayhan bey'e ve tüm forum arkadaşlarımıza teşekkür ederim.