Tatilde kuslarla ilgili?

halitsenocak

Üyemiz
Adı
halit
Soyadı
şenocak
Arkadaslar yarin tatile cikiyorum 7 gece kalacagim ve kuslarimi birakacak kimse yok
Jumbo bakiyorum
Havalandirma sikintim yok her kafese 3 dal dari akilli yemlikleride full doldursam cift suluk takmayi dusunuyorum birde sorun olmaz degilmi

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yinede kontrol edecek birisi olmalı.7 gün çok uzun.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
kontrol gerekli bazı kuşlar akıllı yemlikleri boşaltıyorlar. siz yem yeter dersiniz ama bir anda boşaltırlar yemliği. ayrıca havalardan dolayı suların buharlaşıp bitme olasılğıda var. yani kısacası kontrol gerekli.

ExCaLiBuR

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
Ertürk
Ben de istanbuldayım. bahçelievlerden, kuşlardan kastınız 1-2 taneyse kafesle getirin ben bakayım. gelince alırsınız.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
en az 4 suluk takmanız lazım ve akıllı yemlıkler harıç 2-3 yemlık daha takarsanız sıkıntı olmaz..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş en temizi emanetçi BULABİLİRSENİZ İYİ OLUR YOK İLLAKİ YALNIZ KALACAKLARSA CİVCİV SULUKLARINDAN  VE CIVCIV YEMLIKLERİNDEN KOY HER KAFESE O ZAMANA KADAR YETERLİ OLUR AKILLI YEMLIK SAKAT SULUKLARDA 2 GÜNDE KİRLENİR 3 GÜN  İÇMEZLER SLM

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Bence Ne kadar fazla yem ve su kayarsanız koyun  7 gün içinde en az 2 kere kontrol edilmeliler.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
bende yapılan yorumlara katılıyorum evde 3 çift besliyorum ama aynı suluk kullanmama ragmen diğer 2sinde su varken 1 tanesinde bitmiş olabiliyor ve akıllı yemlikte sizi göremediklerinde stres yapıp yemleri dökebilirler :( en iyisi bir tanıdığa anahtar bırakın derim :) iyi tatiller...