TAVAN ARASINDA ÜRETİM KUŞLARIM SICAKTAN ETKİLENİRMİ

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
SELAM ARKADAŞLAR BEN TAVAN ARASINDA ÜRETİM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HAVALAR ISINDIKÇA KUŞLARIN OLDUĞU BÖLÜM ÇOK SICAK OLMAYA BAŞLADI  YAKLAŞIK 30 DERECE 2 KANAT CAM DEVAMLI AÇIK YERİM  CERYAN YAPMIYOR GÜNEŞ ALIYOR SORMAK İSTEDİĞİM

1:BU SICAKLIK ZARARLIMI ZARARLIYSA NE YAPMAM GEREKİR

2:BEN VİVİD KARIŞIK YEM KULLANIYORUM YERİM SICAK OLDUĞU İÇİN YEM SEÇİMİM DOĞRUMU TEŞEKKÜR EDERİM

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ben şahsen çatıda üretimin zor olduğunu düşünüyorum. kışın soğuk yazın ise çok sıcak olacağını düşünüyorum. ama çatıda üretim yapan arkadaşlar var onlar size yardımcı olacaklardır.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
yazın dinlendirin en iyisi. ne yaparsanız yapın etkilenicek hayvanlar. kendinize yeni bi yer bulun.

akdağ

Yeni Üyemiz
Adı
yunus
Soyadı
akdag
merhaba bende catıda uretıyorum kiremit altı ve suana kadar bır sıkıntıyla karsılasmadım devamlıda masallah hangı çifti koysam uruyor benım sıze demem sıtrafor var kopukler kalın olanlardan kıremıt altına doseyın hava almıcak sekılde aralarınıda mastıkle yapıstırın hıc bır sıkıntı olmaz sonucta gunes tepedeyken yakıcı oluyor kopuklerde sıcaklıgı kesıyor saygılar

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SENİN GİBİ ÇATIDA ÜRETİM YAPMAK ŞARTI İLE SORUYORSAN BİR DEFA SORUN YANLIŞ KARDEŞ ÇATIDA İZALASYONSUZ HAVALANDIRMASIIZ VS VS  GİBİ BİR ÇOK ETKENLERLE ÜRETİMHANE SEÇİMİ YAPAN SANA NE VEREBİLİR ÇATI BODRUM BALKON BAHÇE DÜKKAN VS GİBİ YERLERDE ORTAMI BİR KUŞUN YAŞAM STANDARTI DOĞRULTUSUNDA KURARSAN ARZULAR ŞELALE BENİM KUŞLAR ÜRÜYOR DİYORSUN DOĞRUDUR KAÇ SENE YAŞAR  HER CANLIDA YAŞAM KALİTESİ ARTIRILIRKEN NEYİ BAZ ALILAR VE BUNLARI ARAŞTIR SELAMLAR

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ÜRETİMDE EN GÜZEL OLAYLARDAN BİRİDE ÜRETİMHANEMİZİN EVİMİZE YAKINLIĞIDIR
ZANNEDİYORUM HAYDAR KARDEŞİMİZ EVİNİN ÇATI ARASINDA ÜRETİM YAPIYOR
ÇATI İZOLASYONUNU ÇOK İYİ YAPARSA ÜRETİMHANESİNİ SICAK VE SOĞUKTAN KORUYACAKTIR
İYİ BİR İZOLASYON YAPILIRSA GÜZEL VERİMLER ALINABİLİR
ARTI EVE YAKINLIĞI VE KİRA VERMEMESİ TEMİZLİĞİNE AİLESİNDEN YARDIM ALMASI KENDİSİN AVANTAJ SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Şuanki ortamınızı görmeden sanırım size yorum yapamayacagım...

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
ertan akbabanın yeni yeri çatı çatıyı izelasyon yaptı o bilgi verebilir

mumit

Takipçi Üyemiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ÜRETİMDE EN GÜZEL OLAYLARDAN BİRİDE ÜRETİMHANEMİZİN EVİMİZE YAKINLIĞIDIR
ZANNEDİYORUM HAYDAR KARDEŞİMİZ EVİNİN ÇATI ARASINDA ÜRETİM YAPIYOR
ÇATI İZOLASYONUNU ÇOK İYİ YAPARSA ÜRETİMHANESİNİ SICAK VE SOĞUKTAN KORUYACAKTIR
İYİ BİR İZOLASYON YAPILIRSA GÜZEL VERİMLER ALINABİLİR
ARTI EVE YAKINLIĞI VE KİRA VERMEMESİ TEMİZLİĞİNE AİLESİNDEN YARDIM ALMASI KENDİSİN AVANTAJ SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM
ağzına sağlık selahattin abi :) kesinlikle katılıyorum...

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
olmaz diye birşey yok siz kuşlarınıza gerekli ortamı saglarsanız neden olmasın

taer

Yeni Üyemiz
Web sitesi
www.susurlukerkekogrencievi.com
Adı
taşkın
Soyadı
ergün
bende çatı katında üretim yapıyorum  tavanları kiremit altını 5 lik strafor ile kapladım .ustune sıva alçısı cektim.duvarları 3 lük strafor ile dıstan kaplayıp içerden alcı sıva yaptım.en sıcaklarda  tavan 31 dereceyi gordu taban sa 28 derecede kaldı. bu bana gore normal cunku gunes aldıgı surece ısınıyor ve kiremitleri kireçle beyaza boyadım.hava şartları normale dondu su an 24 ile 26 derece arası .sorun yok camlara acık oldugu için devamlı temiz hava giriyor fan sistemi 45 dk calısıyor biri cekiyor biri ufluyor.eger gene boyle sıcaklar giderse bu sefer camın birine sulu petek koymayı dusunuyorum.bizim burda tavukhanelerde kullanıyorlar .sogutma amaçlı