Tavukmu Besliyorum Muhabbet Kuşumu Anlamadım :)

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK

Yağlanmış kuşlarım bunlarda. Tavuktan  farkları kalmamış :) Salmaya bırakıyorum ama hiç birisi yerinden kımıldamıyor. Bende çare olarak içeriye salarak zayıflatmaya çalışıyorum.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Maşallah, gerçektene baya yağlanmışlar sularına limon katabilirsin faydalı olur.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
MaŞaALLAH  ;D beslemenın tam ortasını bulmalısın artık  smileki

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
MAAŞALLAH YEDİKLERİ YEMDEN ASPURU VE TOHOMLARI ÇIKAR KUM DARI BEYAZ VER SEBZE AĞIRLIKLI MAMA VER VE BOL BOL ANTREMAN YAPTIR ZORLA UÇUR EN YAKIN ZAMANDA DÜZELECEKLERDİR SİRKEYI SIK VERME HAFTADA 2 KEZ SLM
Ayhan ŞEN' Alıntı:
MaŞaALLAH  ;D beslemenın tam ortasını bulmalısın artık  smileki
çok teşekkür ederim. yem olarak sade ak darı kullanıyorum  yaz gunlerınde haftada  2 ve 3 olmak üzere yulaf verırdım. kış  geldı onuda kesıyorum. kuşların kilo alması birazda haraketsiz olmalarından kaynaklanıyor. aynı yemi ve mamayı bütün kuşlarıma kullandıgım için kilo almalarını kendilerine bağlıyorum.

sularına  limon damlatmayı deneyecegim. sirkeyide  haftada en fazla 1 kere veriyorum.
antreman olayına gelınce içerde resmen kovalıyorum biraz haraket etsinler diye  2 gün oldu baya bi yol aldık. yavaş yavaş  popolarını kaldırmaya başladılar :)))
BU ARADA YORUM YAPAN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM. ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALACAĞIM.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Bak güzel Arabaş Çorbası olur haa fazla zorlama :D ;D :D