Tebrik....

cem sanyeli

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet Cem
Soyadı
Sanyelioğlu
Arkadaşlar yeni derneğimiz ve yönetim kurulumuz herkeze hayırlı olsun ... sağolsun sayın başkanım selahattin abide bayağı hazırlanmıştı tüm arkadaşlarıda genel kurulda olmalarını dilerdim ama olmadı  piknik de bayağı hoştu başkanım hakınızı helal ediniz her zaman üzerimize düşecek olan vazifeyede hazırız...sevgilerle... alkisd

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
TÜM ARKADAŞLARLA BİRLİKTE OLMAK İSTERDİK AMA ARKADAŞLARIN İŞLERİ OLDUĞU İÇİN GELEMEDİLER HERHALDE İNŞALLAH ALLAH KISMET EDERSE DAHA SONRAKİ KURULLARDA YARIŞMALARDA HEP BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİYLE GERÇEKTEN GÜZEL BİR GÜNDÜ CAMİAMIZA TEKRAR HAYIRLI OLSUN

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
M A A Ş A L L A H GÜZEL HAREKETLER BUNLAR BU TEMELİ ATAN YARDIMCI OLAN GÖREV ALAN EMEĞİ GEÇEN AZ YADA ÇOK HERKESE AMA HERKESE CANİ GÖNÜLDEN TEŞEKÜR EDER  ALLAH cc RAZI OLSUN DER GÖREV SORUMLULUĞUNU BAŞ ÜSTÜNDE TUTUP VİCDAN SORUMLULUĞUNDA YÜRÜTÜLMESİ DİLEĞİYLE HAKKINIZI HELAL EDİN BU CAMİADA GÖNÜLLERİ MUBİŞ  SEVGİSİYLE DOLU HERKESLE BİR GÜN BULUŞMAK DİLEĞİ İLE  ARZULAR ŞELALE DİYORUM SLM

BİRDİK 1000 OLDUK 1000 DİK 6000 OLDUK İNŞALLAH 100000 OLURUZ       

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Cem SANYELİ' Alıntı:
Arkadaşlar yeni derneğimiz ve yönetim kurulumuz herkeze hayırlı olsun ... sağolsun sayın başkanım selahattin abide bayağı hazırlanmıştı tüm arkadaşlarıda genel kurulda olmalarını dilerdim ama olmadı  piknik de bayağı hoştu başkanım hakınızı helal ediniz her zaman üzerimize düşecek olan vazifeyede hazırız...sevgilerle... alkisd
evil_idea  alkisd alkisd

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Böyle güzel bir ortamı hazırlamada öncülük yapan başta Selahattin abimize ve tüm üye arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
CEM ABİ ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEMİŞSSİN... BÜTÜN HERKEE SELAMLAR ORALARDA BULUNUMADAK AMA İNŞALLAH BİR SONRAKİ SEFERE İNŞALLAH...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Orda bulunmayı çok isterdim ama işlerin yoğunluğu elvermedi inşallah birdahaki sefere Emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum