TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIM

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
ARKADAŞLAR MERHABA SARIŞINIMI ERKEK DİE ALDIM FAKAT HERALDE DİŞİ CIKTI :d. SİZCEDE ÖYLEMİ?
ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYORUM SİZCE HAZIRMI YADA HAZIR OLMASI İÇİN NE GEREKLİ. ALALI 4-5 AY KADAR OLDU ALDIGIMDA 1 - 1,5  AYLIK KADARDI.
IRKINIDA MERAK EDİYORUM.

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Kardes kus dışı gibi görünüyor ama kesin bu kustan yavru al çünkü rainbow türünü yakalamak için yavruvalmislar bu çıkmı. Yani buna eş olarak beyaz yüzlü mavi al baskin saf mavi olmasına dikkat et ve sonra o nadir rainbow rengini yakala :)  (yasi daha küçük sadece)

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu
Soner ÖZ' Alıntı:
Kardes kus dışı gibi görünüyor ama kesin bu kustan yavru al çünkü rainbow türünü yakalamak için yavruvalmislar bu çıkmı. Yani buna eş olarak beyaz yüzlü mavi al baskin saf mavi olmasına dikkat et ve sonra o nadir rainbow rengini yakala :)
PEKİ ŞU ANDA ÇİFTLEŞMEYE HAZIRMIDIR Kİ

gokhan aslan

Üyemiz
Adı
gökhan
Soner ÖZ' Alıntı:
Kardes kus dışı gibi görünüyor ama kesin bu kustan yavru al çünkü rainbow türünü yakalamak için yavruvalmislar bu çıkmı. Yani buna eş olarak beyaz yüzlü mavi al baskin saf mavi olmasına dikkat et ve sonra o nadir rainbow rengini yakala :)  (yasi daha küçük sadece)
kesinlikle katılıyorum ,güzel bir dişi.biraz daha bekle eş için bence.Yakışıklı bi erkekle harika renkli yavrular alırsın ;)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Dişiye benziyor ama kesin değil. Yeni resimler yükler misiniz? Resimler bu kadar yakın çekim olmasın.

uzeyir cekicoglu

Takipçi Üyemiz
Adı
uzeyir
Soyadı
cekicoglu

EVET ARKADAŞLAR YENİ RESİMLER YÜKLEDİM MAŞALLAHLARINIZI EKSİK ETMEYİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Güzel bir dişi. MAŞALLAH diyelim gerçekten güzel bir kuş. Bana eski dişimi hatırlatıyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Çiftleşme yaşı gelmiş ama kızışmamış. Bu yüzden hemen çiftleşeceğini sanmam.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
güzel bir çekoslavak dişi, ayrıca ev ortamında bu kuşlar 1 yaşını doldurmadan yumurtlamaz, kızıştırmak için şuan bişey yapmayın önce bir eş alın